Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hikmet Karaman: Fenerbahçe'deki sorunlar avantaj da olabilir dezavantaj da

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe’de futbolculardan kaynaklı iç huzursuzluğun kendileri için avantaj olacağı gibi dezavantaj da olabileceğini söyledi.    Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hikmet Karaman: Fenerbahçe'deki sorunlar avantaj da olabilir dezavantaj da
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe’de futbolculardan kaynaklı iç huzursuzluğun kendileri için avantaj olacağı gibi dezavantaj da olabileceğini söyledi.

    Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, cumartesi günü oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

    Tecrübeli teknik adam, ülkelerinin milli takım kampında bulunan futbolcuların dönmeye başladıklarını belirterek, “Ülkemizde önemli gündem değişiklikleri oluyor. Bunları üzüntü ile izliyoruz. Ama hayatta devam ediyor. Lige baktığımızda matematiksel olarak her şey olabilir. Çok bilinçli olup matematiksel olarak bizi alt sıralardan uzaklaştıracak puanları toplamak zorundayız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Bu avantajımızı değerlendirmemiz lazım. Karşımızda şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe var. İyi oyunculardan kurulu. Oyuncularımız ile yaptığımız toplantılarda şunu ortaya koyduk. İyi çalışırsak yaptığımız işin bilincine varırsak hiçbir rakipten aşağı kalır tarafımız yok. En son iki grup çalışmasında oyuncularımızın performansı beni çok mutlu etti. İstekli, hırslı, gelişime açık çalıştılar. Milli takım kamplarında bulunan futbolcularımız bir bölümü döndü. Bugün Ali Adnan dışında çoğu burada olacak. Perşembe günü birlikte bir çalışma yapabileceğiz. Cumartesi günü tüm şehrimizi 12 adam olarak sahada görmek istiyoruz." dedi.
    Karaman, Fenerbahçe içerisinde yaşanan huzursuzluğun kendilerini olumlu veya olumsuz etkileyebileceğini ifade edip, şunları kaydetti:
     “Bazen takım içerisindeki iç huzursuzluklar bir sonraki maç için takımı iyi motive edebilir. Bazen ise takım oyun disiplinini darmadağın edebilir. Bir takım çok üst düzey oyunculardan kurulu olmayabilir. Ama takım oyununu, takım ruhunu, birlikte mücadele etmeyi ekip halinde yaparsa karşılarında ki yıldızlar topluluğunu alt ederler. O takımlarda istedikleri kadar yıldız oyuncuları olsun. Takım olamadıktan sonra başarılı olamazsın. Fenerbahçe büyük bir takım. Tecrübeli oyunculardan oluşuyor.” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.