Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hikmet Karaman: “Antalya’dan gerekli sonucu alarak Kayseri’ye dönmek istiyoruz”

Süper Lig Ekiplerinden İm Kayserispor, Ligin 4’üncü Haftasında Deplasmanda Karşılaşacağı Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Yaptığı Antrenman İle Sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2019 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2019 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hikmet Karaman: “Antalya’dan gerekli sonucu alarak Kayseri’ye dönmek istiyoruz”

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Antalya’dan gerekli sonucu alarak Kayseri’ye dönmek istiyoruz” dedi.

Süper Lig ekiplerinden İM Kayserispor, ligin 4’üncü haftasında deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri ve kısa alanda pas çalışması gerçekleştirdi.

Karaman: “Antalya’dan gerekli sonucu alarak Kayseri’ye dönmek istiyoruz”

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan İM Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Son gelen 3 oyuncu takımın genel durumunu bir anda değiştirdi. Hem rekabet ortamını hem de kaliteyi artırdı. Antalya iyi bir takım. Özellikle hem geçen sene hem de bu sene de iyi bir başlangıç yaptı. Dolayısıyla biz de hem konum hem de puan olarak şiddetle bir an önce 3 puanla tanışmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Galatasaray maçında yediğimiz 3 tane kırmızı kart var. Bu bizim için bir dezavantaj ama bütün bunlara rağmen oraya gidip en iyi şekilde mücadele edip gerekli sonucu alarak Kayseri’ye dönmek istiyoruz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.