Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Hido' resmen açıkladı!

Eski milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, beklenen açıklamasını yaptı. Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanlığı'na aday olduğunu resmen ilan etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Hido' resmen açıkladı!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve eski milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu başkan adaylığını açıkladı.

Türkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, "Hayatımı adadığım, hem sporcu hem de spor adamı olarak hizmet etmekten gurur duyduğum, ay-yıldızlı formasını yıllarca şerefle taşıdığım Türkiye basketbol camiasının yeni dönem yönetimine adaylığımızı açıklamaktan memnuniyet ve heyecan duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Türk basketbolunun ihtiyaç duyduğu yenilikleri yaparak, sporu daha büyük başarılara ve yurdun dört bir yanına taşımak için kulüplere, sporculara, antrenörlere, spor adamlarına, çocuklarını basketbol sevdası peşinde yalnız bırakmayan ailelere karşı sorumluluklarının farkında olduklarını belirten Türkoğlu, yönetim kurulu üyeliğine aday arkadaşlarıyla, hem Türkiye içinde hem de uluslararası platformlardaki birikimlerini ve vizyonlarını paylaşmak için yola çıktıklarını vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.