Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hidayet Türkoğlu, Basketbol Turnuvası’nda Dereceye Girenlere Ödüllerini Takdim Etti

Eski milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bayrampaşa’da ‘Uyuşturucuya Değil, Spora Bağlan’ teması ile düzenlenen tek pota basketbol turnuvasında dereceye girenlere kupa ve madalyalarını takdim etti.Bayrampaşa Belediyesi, Bosna Sancak Derneği...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bayrampaşa’da ‘Uyuşturucuya Değil, Spora Bağlan’ teması ile düzenlenen tek pota basketbol turnuvasında dereceye girenlere kupa ve madalyalarını takdim etti.
Bayrampaşa Belediyesi, Bosna Sancak Derneği Gençlik Kolu ve Türkiye Basketbol Federasyonu iş birliği ile ‘Uyuşturucuya Değil, Spora Bağlan’ sloganı ile düzenlenen tek pota basketbol turnuvasında dereceye girenler ödüllerini, eski milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu’nun elinden aldı. Bayrampaşa Adapark’ta düzenlenen ödül töreninde; eski milli basketçi Hidayet Türkoğlu, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sarıkaya, turnuvaya katılan çok sayıda öğrenci ve aileleri yer aldı. Dereceye giren minik basketçilere tek tek ödüllerini takdim eden Hidayet Türkoğlu, ödül töreni sonrası sporcularla sohbet ederek selfie çektirdi.
“UYUŞTURUCUYA HAYIR, SPORA EVET TEMALI BİR PROJE”
Hidayet Türkoğlu, ödül töreninde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Burası benim doğup büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği bir yer. Burada bu tip organizasyonlarda rol almak insanı daha da çok mutlu ediyor. Beni de bu tip organizasyonlara davet ettikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Bu tip organizasyonlar desteksiz olmaz. Bayrampaşa Belediyesi’ne, Başkanımız Atila Aydıner’e, Türkiye Basketbol Federasyonu’na, Yeşilay’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği’ne bu organizasyona öncülük yaptıkları için teşekkür ediyorum. Sonuçta burada 300’e yakın öğrenciyi, sporcuyu, kardeşimizi bir araya getirdiler ve güzel bir organizasyon yaptılar. Buradaki amacımız güzel bir temayı işlemekti. “Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet” temalı bir sosyal sorumluluk projesi düzenlenmişti. Çocuklarımızdan da o sözü aldık. İnşallah hepsi ileride sağlıklı ve başarılı bir birey olarak yetişir. Ve, bizi gururla temsil ederler” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.