Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hentbol Erkekler Süper Lig

Türkiye Hentbol Süper Ligi’nin beşinci hafta programında Selçuklu Belediyespor konuk ettiği Trabzonspor’u 29-21 mağlup etti.Maçın ilk dakikaları karşılıkla gollerle geçilirken zaman ilerledikçe ev sahibi ekip hızlı hücumlarla bulduğu...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hentbol Erkekler Süper Lig
Türkiye Hentbol Süper Ligi’nin beşinci hafta programında Selçuklu Belediyespor konuk ettiği Trabzonspor’u 29-21 mağlup etti.
Maçın ilk dakikaları karşılıkla gollerle geçilirken zaman ilerledikçe ev sahibi ekip hızlı hücumlarla bulduğu sayılara karşılık sert savunmasıyla rakibinin gol bulmasına izin vermedi ve aradaki farkı açmayı bildi. İlk yarının bitimine 2 dakika kala skor 14-4 iken iki dakika cezaları nedeniyle sahada eksilen Selçuklu Belediyesispor rakip kalede aradığı golleri bulmakta zorlandı Rakibin ataklarında da savunma yapmakta zorlanan ev sahibi ekip ilk yarı sona ererken soyunma odasına 15-8’lik skor ile üstün giden taraf oldu.
Mücadelenin ikinci yarısında her iki takım da oldukça sert bir oyun sergilerken Selçuklu Belediyespor farkı korumayı başardı. Zaman zaman fark altı sayıya kadar inse de ev sahibi takım gerçekleştirdiği atakları golle sonuçlandırarak farkı tekrar yükseltti ve rakibinin direncini kırdı. İkinci yarının büyük bölümünde sahada rakibine karşı eksik mücadele eden ev sahibi takım maçın sonunda 29-21’lik skorla kazanan taraf oldu.
Selçuklu Belediyespor takımında 8 gol atmayı başaran Durmuş Ali galibiyette önemli rol oynarken gördüğü kırmızı kart nedeniyle son bölümlerde tribünde oturmak zorunda kaldı. Mücadelede Kasım 5 gol, Aleks ve Alihan da 4 gol atarak maça önemli katkı sağlayan isimler oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.