Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HBB Kadın Basketbol Takımı sezonu açtı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı sezonu açtı. Oyuncular Antakya Spor Salonu’nda ilk antrenmanını yaptı. Antrenmanı izleyen Genel Menajer Mahmut Denk, “Sezona genç ve dinamik...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HBB Kadın Basketbol Takımı sezonu açtı
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı sezonu açtı. Oyuncular Antakya Spor Salonu’nda ilk antrenmanını yaptı.

Antrenmanı izleyen Genel Menajer Mahmut Denk, “Sezona genç ve dinamik bir hoca ile başladık. Bu dinamizmin takımı olumlu etkileyeceğine eminiz. Sahada son topa kadar mücadele eden, tribünlere seyir zevki veren bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz. Bu konuda bize desteğini esirgemeyen onursal başkanımız ve kulüp başkanımız Sayın Serdar Güven'e, kulüp yönetimimize, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve Hatay halkına teşekkür ediyoruz.'' şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Serdar Güven, antrenman öncesi oyuncularla tek tek tokalaşarak sohbet etti. 16 aydır başkanlık yaptığını belirten Güven, “Zor ve sıkıntılı dönemler yaşadık. Önümüzde zorlu bir süreç var. Hedefimizi yüksek tutup ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Bu sezonun kazasız belasız olmasını ve sağlıkla geçirmenizi diliyorum.'' dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.