Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hazırlık Maçlarındaki Görüntü Taraftarı Tedirgin Etti

Bolu’da oynadığı üç hazırlık müsabakasında da mağlup olan PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da ağızları bıçak açmazken, yönetimin transfer için kolları sıvadığı belirtildi.Oynadığı hazırlık müsabakalarında Karşıyaka’ya...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’da oynadığı üç hazırlık müsabakasında da mağlup olan PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da ağızları bıçak açmazken, yönetimin transfer için kolları sıvadığı belirtildi.
Oynadığı hazırlık müsabakalarında Karşıyaka’ya 3-1, Şanlıurfaspor’a 1-0, Balıkesirspor’a ise 3-1 mağlup olan sarı-kırmızılı takımın sezon öncesi ortaya koyduğu performans camiayı tedirgin etti.
Bolu’da oynadığı 3 hazırlık karşılaşmasında da takımın olumlu bir görüntü ortaya koyamaması yönetim kurulunu harekete geçirdi.
Balıkesirspor ile oynanan maçı izleyen sarı-kırmızılı takımın başkanı Adil Gevrek’in karşılaşma sonrası teknik direktör Yücel İldiz ile bir durum değerlendirmesi yaptığı ve eksik bölgelere transfer yapılması için talimat verdiği öğrenildi.
İLDİZ: “HAZIR OLDUĞUMUZ SÖYLENEMEZ”
Balıkesirspor ile oynanan hazırlık müsabakasının ardından bir açıklama yapan teknik direktör Yücel İldiz, rakip karşısında bölüm bölüm iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen bazı eksiklerinin bulunduğunu belirtti.
Takım olarak yoğun bir tempoyla çalıştıklarını ve zamanla daha iyi duruma geleceklerini kaydeden Yücel İldiz, “Gerçekten çok yoğun bir hazırlık maçı takvimimiz var. Şu an için tabi hazır olduğumuz söylenemez. Çok ciddi yüklenmelerden çıkıyor çocuklar. Sahada da bunları gördük. Eksiklerimizi görmeye çalışıyoruz. Sanırım 1 hafta sonra kadar daha iyi duruma geleceğiz diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten çok yeni bir takımız. Tabi ben şu anki görüntüden çok memnun değilim. Ama sezon başlayana kadar zamanımız var. Kalan hazırlık maçında eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Artık lige kadar başka eksikler varsa da tamamlayıp, sezona hazır girmek istiyoruz” dedi.
Yücel İldiz, yeni transfer düşünüp düşünmediklerine yönelik soruya ise, “Tabi oturup bir değerlendirme yapacağız. Eksiklerimiz doğrultusunda tabi ki transfer olacaktır” diye konuştu.
2 Ağustos’ta bir hazırlık müsabakası daha oynayacaklarını ve transferle ilgili son kararı bu maçın ardından vereceklerini ifade eden İldiz, “2 Ağustos’ta Denizlispor ile bir hazırlık maçı daha oynayacağız. Tabi bu maç sonrası oturup kapsamlı bir görüşme yapacağız. Eksiklerimiz doğrultusunda transfer yapacağız. Bu maçlar eksiklerimizi görme adına bir fırsat. Transfer için acele etmeyeceğiz. Eğer transfer yaparsak bize fayda sağlayacak isimleri kadromuza katarız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.