Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatayspor: 1 - Şanlıurfaspor: 1

Erzurum’da kamp çalışmalarına devam eden Şanlıurfaspor sezon öncesi ilk hazırlık maçında Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.Şanlıurfaspor sahaya Tomic, Ramazan, Alican, İsmail, İzzet, Cemil, Fevzi, Mertcan, Abdulaziz, Hüseyin ve Artun ilk...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurum’da kamp çalışmalarına devam eden Şanlıurfaspor sezon öncesi ilk hazırlık maçında Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.
Şanlıurfaspor sahaya Tomic, Ramazan, Alican, İsmail, İzzet, Cemil, Fevzi, Mertcan, Abdulaziz, Hüseyin ve Artun ilk 11’i ile başlarken, Hatayspor ise Akın, Serkan, Yılmaz, Ömer, Soner, Caner, Taha, Sadi, Selçuk, Erhan ve Ragıp ilk 11’i ile başladı. 30’ar dakikadan iki devre şeklinde oynanan karşılaşmanın ilk 10 dakikasında bulduğu net fırsatları gole çeviremeyen sarı-yeşilliler Hatayspor’dan Taha’nın 22. dakikada penaltı golü ile 1-0 geriye düştü. Genelde Şanlıurfaspor’un atakları şeklinde geçen ilk devreyi Hatayspor 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda iki takım da oyuncu değişikliklerine giderken, sarı-yeşilli ekip ataklarını sıklaştırdığı dakikalarda sahneye çıkan İzzet Yıldırım durumu 1-1’e getirdi. Sağ kanattan Abdulaziz’in ceza sahasına gönderdiği pası iyi değerlendiren İzzet’in şık vuruşu kalecinin sağından filelere gitti. Golden sonra ataklarına devam eden Şanlıurfaspor’da futbolcular son vuruşları değerlendiremedi ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmayı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ve Transfer Komitesinden Sorumlu Yöneticiler Mehmet Büyükfırat, İbrahim Demirkan da izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.