Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatayoğlu: "Trabzonspor taraftarının sabrı tükenmiştir"

1967 Trabzonporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu Açıklama

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatayoğlu: "Trabzonspor taraftarının sabrı tükenmiştir"
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’un sezon başından beri hakem hatalarıyla maç kaybettiğini belirterek, artık camianın sabrının kalmadığını söyledi.
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, bordo-mavililerin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un kötü futbol oynamasının yanı sıra hakem kararlarıyla da maçları kaybettiğini söyleyen Hatayoğlu, "Trabzonspor küme düşürülmesi için her türlü yol deneniyor. Bu anlamda Trabzonspor camiası bir bütün olarak hareket etmeli. Özellikle parlamentoda olan Trabzonsporlu siyasetçiler bu iddiaları araştırarak bir önemle alınması noktasında çaba sarf etsinler, aksi takdirde Trabzonspor’dan intikam almak isteyen odaklar, emellerine ulaşana kadar her türlü yolu deneyeceklerdir" dedi.
Gençlerbirliği maçına atanan Fırat Aydınus’u vicdanıyla maç yönetmeye davet ettiğini belirten Hatayoğlu, "Trabzonspor aleyhine çalınan bu düdüklere artık son verilsin. Geçen sezon Deniz Ateş Bitnel, bu sezon da Mete Kalkavan yönettikleri maçlarda Türkiye kamuoyun da faciaya yol açtı. TFF, MHK Trabzonspor maçlarına atadıkları hakemleri gözden geçirerek atasınlar. Bugüne kadar Trabzonspor taraftarları yapılan haksızlıklara karşı sağ duyulu davranmıştır. Artık Trabzonspor taraftarının sabrı da tükenmiştir. Trabzonspor’a yapılan bu zulüm artık son bulsun" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.