Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatayoğlu: "Başarı ve şampiyonluk için kenetlenmeliyiz"

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, tüm enerjilerini gelecek sezona biriktirerek,"Başarı ve şampiyonluk için kenetlenmeliyiz" dedi.1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, sezona kötü başladıklarını...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatayoğlu: "Başarı ve şampiyonluk için kenetlenmeliyiz"

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, tüm enerjilerini gelecek sezona biriktirerek,"Başarı ve şampiyonluk için kenetlenmeliyiz" dedi.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, sezona kötü başladıklarını söyleyerek, "Trabzonspor sezon başında çok kötü transferler yaparak ilk yarı çok kötü sonuçlar aldı. Muharrem Usta ve yönetimi yanlıştan geri dönerek, transfer yapmak için transfer yapma mantığından geri adım attı ve 4-5 tane nokta transferlerle beraber ikinci yarıya koşan ve mücadele eden bir Trabzonspor ortaya çıktı. İlk yarı yaptıkları yanlışları ikinci yarıda yapmayarak, doğru işler yaparak maçlar kazanılmaya başladı" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’da son haftalara girilmesinden dolayı ciddi bir konsantrasyon eksikliği bulunduğunu belirten Hatayoğlu, "Ligde bir iddiamız yok. Trabzonspor’un Avrupa’ya bu sezon gitmemesi abartılacak bir durum değildir. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurgusu ile birlikte Avrupa’ya gitmenin çok daha faydalı olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Artık kısır tartışmaları ve yersiz eleştirileri bir kenara bırakmaları gerektiğini belirten Hatayoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tüm eforumuzu ve enerjimizi gelecek sezona biriktirerek başarı ve şampiyonluk için kenetlenmeliyiz. Bu takıma yapılacak 4 nokta transferle birlikte şampiyonluğa oynayacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki sene Trabzonspor için önemlidir onun için tartışmaları bir kenara bırakarak destek olmalıyız ve eleştirilerde zamanında yaparak yanlışlardan dönülmesini sağlamalıyız" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.