Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Küçcük İnegölspor’da

Spor Toto 2. Lig ekibi İnegölspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki sezona iddialı bir ekip ile girmeyi amaçlayan bordo-beyazlılar dış transferde Keçiörengücü’nden Hasan Küçcük ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.Tuzlaspor’dan...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig ekibi İnegölspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki sezona iddialı bir ekip ile girmeyi amaçlayan bordo-beyazlılar dış transferde Keçiörengücü’nden Hasan Küçcük ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
Tuzlaspor’dan deneyimli defans oyuncusu Lider Koç ve Fethiyespor’dan Emre Okur’u kadrosuna katan İnegölspor, geçtiğimiz sezon Keçiörengücü’nde forma giyen orta saha oyuncusu Hasan Küçcük’ü de renklerine bağladı. Hasan Küçcük için kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Serdar Nalcı, "Göreve başladığımız günden itibaren başta Başkanımız Timur Erezsarı olmak üzere bütün yönetim kurulu arkadaşlarımız, kendi aramızda belirlediğimiz transfer komitesindeki görevli arkadaşlar yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Belli anlaşmalar yaptık, çalışmalarımız devam ediyor. Yine anlaşmalarımız olacak. Bugünde yine kendi mevkisinin en iyi oyuncularından olan ve orta sahada görev yapan Hasan Küçcük kardeşimizle anlaşmaya vardık. Kendisi de bizim gibi 2 sene boyunca inşallah İnegölspor’a ve İnegöl’e hizmet edecek. Kendisi içinde inşallah bizim içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
HASAN KÜÇCÜK: "İNEGÖLSPOR’U HEP BERABER BİR ÜST LİGE TAŞIYACAĞIZ"
İnegölspor’un yeni transferi Hasan Küçcük, ise, "Bende burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. İnşallah 2 yıllık sözleşme süreci içerisinde İnegölspor’u ilk etapta PTT 1. Lige taşımak için elimden geleni yapacağım. İnegölspor’un bu ligdeki potansiyelini, bu liglerde uzun süredir oynayan bir futbolcu olduğum için son derece iyi biliyorum. Şunu da biliyorum ki, bir üst lige çıkmayı ne kadar çok istediğini ve orada olmayı hak ettiğinin de farkındayım. İnşallah elimden geleni yapacağım. İnegölspor’u hep beraber bir üst lige taşıyacağız. Benimde buraya gelmemde vesile olan yönetici ağabeylerime ve İsmail Güldüren ağabeyime çok teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlı, uğurlu olur inşallah" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Küçcük, kendini bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.