Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Ali Kaldırım: Shakhtar Donetsk geçilmeyecek bir takım değil

Fenerbahçe'nin savunma oyuncularından Hasan Ali Kaldırım, 0 - 0 berabere kaldıkları Shakhtar Donetsk'in geçilmeyecek bir takım olmadığını söyledi.Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'le Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Şükrü Saraçoğlu...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 00:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe'nin savunma oyuncularından Hasan Ali Kaldırım, 0 - 0 berabere kaldıkları Shakhtar Donetsk'in geçilmeyecek bir takım olmadığını söyledi.

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'le Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda golsüz berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Hasan Ali Kaldırım, "Zor bir maç oldu. Shakhtar Donetsk takımı iyi bir takım, tecrübeli ve çok kaliteli oyunculara sahip. Özellikle ilk yarı pozisyonlara girdiler Volkan çok iyi toplar çıkardı. Onu tebrik ediyorum. Bizim de gol pozisyonlarımız var. Değerlendirebilirdik olmadı. İkinci yarı daha baskılı oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda belki de gol bulsaydık daha güzel olurdu. Shakhtar Donetsk geçilmeyecek bir takım değil. Rövanş maçında daha akıllı oynarsak turu geçebiliriz. İnşallah haftaya oradan güzel bir sonuç alarak bir üst tura atlayabiliriz." ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül'ün son antrenmanda sakatlanmasıyla sağ bekte görev alan tecrübeli futbolcu, bu kanatta daha önce hiç oynamadığını belirtti. Hasan Ali Kaldırım, sözlerini şöyle tamamladı: "Daha önce hiç oynamadım. Dün antrenmanda bile deneme imkanı olmadı. Hocam öğlen beni yanına çağırdı. Beni orada oynatacağını bana güvendiğini söyledi. Bana güveninin tam olduğunu söyledi ben de tamam dedim, elimden geleni yapacağımı söyledim. Nitekim öyle de oldu. Değişik bir tecrübe oldu; ama zordu.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.