Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Ali Kaldırım: “Pazar günü alacağımız sonuçla taraftarımızı sevindireceğiz”

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, "Sezon başında taraftarımızı üzdük ama son 1 ayın içinde belki kendimizi affettirebilmişizdir. Onlar için bu maçın ne ifade ettiğini de çok iyi biliyorum. O nedenle inşallah Pazar günü onları...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, "Sezon başında taraftarımızı üzdük ama son 1 ayın içinde belki kendimizi affettirebilmişizdir. Onlar için bu maçın ne ifade ettiğini de çok iyi biliyorum. O nedenle inşallah Pazar günü onları sevindireceğiz" dedi.
Fenerbahçe’nin 20 Kasım Pazar günü Ülker Stadyumu’nda karşılaşacağı Galatasaray maçı öncesi Hasan Ali Kaldırım kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçında takımdaki eksiklerin sorun olmayacağını söyleyen başarılı sol bek, sezon başında üzdükleri taraftarlara son 1 ay içinde kendilerini affettirdiklerini, hafta sonu da alacakları sonuçla da taraftarı sevindireceklerini dile getirdi.
“Eksiklerin yerini doldurmak için elimizden geleni yapacağız”
Hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi hakkında da konuşan Hasan Ali Kaldırım, “Sonuçta derbi, Türkiye’nin en büyük derbisi. Motivasyon anlamında zaten her şey üst düzeyde oluyor. Milli aranın etkileyeceğini düşünmüyorum. Biz moralli döndük. İnşallah diğer arkadaşlarımız da moralli dönecektir. Lens, haricinde de şuan sakat yok diye biliyorum. 2 eksiğimiz olacak. İkisi de bizim için çok değerli futbolcular ama ben ve diğer arkadaşlarım da eksiklerin yerini doldurmak için elimizden geleni yapacağız. Onlar için de iyi bir şans olacaktır, derbide boy gösterebilecekleri güzel bir şans olacaktır” dedi.
“Sezon başında taraftarımızı üzdük”
Derbi öncesi taraftarlardan destek isteyen Hasan Ali, “Biliyorum, sezon başında taraftarımızı üzdük ama son 1 ayın içinde belki kendimizi affettirebilmişizdir. Özellikle Manchester maçında bize iyi destek verdiler. Bu maçta da aynı şekilde bizim arkamızda itici güç olacaklar, duvar olacaklardır. Ondan hiç bir şüphem yok. Onlar için bu maçın ne ifade ettiğini de çok iyi biliyorum. O nedenle inşallah Pazar günü onları sevindireceğiz” şeklinde konuştu.
“Finlandiya maçı bizim için büyük önem taşıyor”
Dünya Kupası elemeleri öncesi Milli Takımın durumuna dair açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli futbolcu, “Milli takımla birlikte güzel bir hafta geçirdik. Oraya moralli gittik, moralli döndük. Sağlıklı bir şekilde, güzel bir futbol ve güzel bir sonuçla kulüplerimize geri döndük. Güzel bir kamp süreciyle, güzel geçen bir hafta oldu. İyi hazırlandık ve takım halinde iyi bir performans sergiledik. Güzel oynayarak kazandık, önemliydi. Gruba bakacak olursak, Kosova maçı gibi Mart’ta oynayacağımız Finlandiya maçı da bizim için büyük önem taşıyor. Çünkü bu arada rakiplerimiz birbirleriyle karşılaşacak. O arada kaybedilecek puanları biz değerlendirip üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz. İnşallah, ümit ettiğimiz gibi geçer. Bundan sonra bizim puan kaybetme diye bir lüksümüz kalmadı diye düşünüyorum. Diğer taraftan baktığımızda da bir fikstür avantajımızın olduğunu söyleyebiliriz. 2 rakibimiz Hırvatistan ve İzlanda’yla deplasmanda oynadık, Ukrayna’ya gideceğiz. Hırvatistan ve İzlanda, Türkiye’ye gelecekler. Burada bu 2 rakibimiz karşısında elde edeceğimiz 6 puan ve diğer maçlarda da puan kaybetmezsek, bizi çok avantajlı duruma getirir diye düşünüyorum ki; inşallah da öyle olur. Biz her zaman zoru başarmayı seviyoruz. Şu anda baktığımızda da 4. sıradayız. Zor görünüyor ama hala her şey kendi elimizde. Yeter ki bundan sonra puan kaybetmeyelim” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.