Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harun Tekin: "Şenol Güneş’in bende ayrı bir yeri var

Bursaspor’un Başarılı File Bekçisi Harun Tekin, Şu Anki Performansında Teknik Direktör Şenol Güneş’in Payının Büyük Olduğunu Belirterek, “buraya Geldiği Gün ‘harun Benim Birinci Kalecim’ Dedi. Şenol Hoca’nın Ben De Ayrı Bir Yeri Var” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Harun Tekin: "Şenol Güneş’in bende ayrı bir yeri var
Bursaspor’un başarılı file bekçisi Harun Tekin, şu anki performansında Teknik Direktör Şenol Güneş’in payının büyük olduğunu belirterek, “Buraya geldiği gün ‘Harun benim birinci kalecim’ dedi. Şenol Hoca’nın bende ayrı bir yeri var” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in ilk 5 haftasında 4 galibiyet, 1 mağlubiyet elde ederek 2. sırada yer alan yeşil-beyazlılarda, kaleci Harun Tekin, performansıyla teknik heyetten ve camiadan tam not almaya devam ediyor. Son oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında penaltı kurtaran ve takımın galibiyete uzanmasında büyük pay sahibi olan Harun, bu noktada olmasında şu anda Beşiktaş’ı çalıştıran Şenol Güneş’in payının büyük olduğunu söyledi.
"Şenol Güneş’in çok ayrı yeri var"
Kulübün resmi televizyonunda açıklamalarda bulunan Harun Tekin, “Şenol güneş’in bende çok ayrı yeri var. Beni buraya getirenlerin de emeği var tabii ki ama Şenol Hoca’nın çok ayrı bir yeri var. Buraya geldiği gün, ‘Harun Tekin benim birinci kalecim’ dedi. İyi oynadığım zaman da, kötü oynadığım zaman da arkamda durdu. Milli takıma gitmem de, şu an bu durumda olmamda Şenol Güneş’in büyük bir payı var” dedi.
“İnanılmaz bir maç oldu”
Yeşil-beyazlı taraftarlara da çağrıda bulunan Harun, “Stadın dolmasını isteriz. Rakip için de daha zor oluyor. Son maçta inanılmaz bir destek vardı. Önemli olan destek vermeleri. Stat dolduğu zaman daha coşkulu oluyor. Penaltı anında bana büyük destek oldular. Ben de inanıyordum penaltıyı çıkaracağımı. Benim için hafızamda kalacak inanılmaz bir maç oldu. Hedefim de böyle performanslar göstermek. Herkes inanılmaz savaştı sahada ve 3 puanı aldık” diye konuştu.
“Belki 9 kişi kalsak yine kazanacağız”
Özellikle iç sahada oynadıkları maçlarda taraftarların desteğini arkalarına aldıklarını ifade eden Harun, “Bizi destekledikleri zaman, stadı doldurdukları zaman itici güç oluyor. Her zaman bizi desteklemelerini bekliyoruz. 10 kişi kaldığımızda boşluğu onlar dolduruyor. Belki 9 kişi kalsak yine kazanacağız. Taraftarlar bizi hırslandırıyor” şeklinde konuştu.
“Şampiyonluk neden olmasın?”
Taraftarların şampiyonluk beklentilerine ilişkin bir soruya ise Harun, “Daha 5. haftadayız. Herkes şampiyon olmak ister. Olabilir, neden olmasın? Biz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
“Galatasaray maçı içimde uhde kaldı”
Ziraat Türkiye Kupası’nda ise kupayı müzelerine götürmeyi istediklerini ifade eden başarılı eldiven, “Galatasaray ile finalde oynadığımız ve kaybettiğimiz maç benim içimde uhde kaldı. İnşallah bu sene kupaya uzanırız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.