Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harun Tekin: "Avrupa İçin Elimizden Geleni Yapacağız"

Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin, Beşiktaş maçını kazanıp, Avrupa’ya gitmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 2-1’lik skorla...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin, Beşiktaş maçını kazanıp, Avrupa’ya gitmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin, "Çok zorlu karşılaşma oldu. Rakip de zor durumda. Onlar için de önemli bir karşılaşmaydı. Yenmeleri gerekiyordu. İlk yarıda zorlandık biraz. Maça adapte olamadık ve top kaybı fazla yaptık. Kazandığımız için mutluyuz. İkinci yarı iyi mücadele ettik. Son dakikada golü bulduk. 3 puan ile döndüğümüz için çok mutluyuz. Önümüzde çok önemli bir karşılaşma var. İnşallah o karşılaşmayı alıp, hedefimiz olan Avrupa’ya gitmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.