Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harun Erdenay’dan bayram tebriği

Türkiye Basketbol Başkanı Harun Erdenay spor camiasının ve basketbolseverlerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.TBF Başkanı Harun Erdenay, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:"Spor ve Basketbol Camiamızın Değerli Mensupları ve Sevgili Basketbolseverler,Sporun...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Basketbol Başkanı Harun Erdenay spor camiasının ve basketbolseverlerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
TBF Başkanı Harun Erdenay, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Spor ve Basketbol Camiamızın Değerli Mensupları ve Sevgili Basketbolseverler,
Sporun ve basketbolun doğasında yer alan sevgi, barış, dostluk ve dayanışma gibi değerlerin daha da fazla anlam bulduğu bir Ramazan Bayramını idrak ediyoruz.
Türkiye Basketbol Federasyonu olarak; Ramazan Bayramı’na tüm kategorilerdeki milli takımlarımızın bizlere bayram sevinci yaşatmak için verdikleri mücadelenin gururu ile giriyoruz. Bayram öncesinde Dünya Şampiyonası’nda final oynayan U17 Erkek Milli Takımımız, bizlere büyük bir sevinç yaşattı. Ayrıca A Milli Kadın Takımımız da elemeleri geçerek, Rio’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’nda yer almaya hak kazandı. Erkek Milli Takımımızın da Manila’da organize edilen elemeleri geçerek, bayrağımızı Rio’da dalgalandıracağına inancım tamdır.
Bu yıl ayrıca, 30 Temmuz - 7 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da U18 Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genç Milli Erkek Basketbol Takımımız, Samsun’da organize edilecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemize madalya kazandırmak için sahaya çıkacaktır. Geçtiğimiz yaz olduğu gibi bu yıl da altyapı milli takımlarımızın büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum.
Başta Türk Basketbolu’nun ve sporunun bugünlere gelmesinde emeği geçmiş değerli büyüklerimiz olmak üzere; basketbol ailemizin tüm mensuplarının ve yakınlarının, kulüplerimizin, oyuncularımızın, teknik ve idari kadroların, hakemlerimizin, sponsorlarımızın, medya mensuplarının ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.