Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu: "Takım Beklediğimiz Seviyede

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, İspanya ekiplerinden Celta Vigo’yu 2-1 mağlup ettikleri hazırlık maçı sonrası takımın beklediğini seviyede olduğunu söyledi.Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Velden kasabasında sürdüren...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, İspanya ekiplerinden Celta Vigo’yu 2-1 mağlup ettikleri hazırlık maçı sonrası takımın beklediğini seviyede olduğunu söyledi.
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Velden kasabasında sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında İspanya’nın Celta Vigo takımını 2-1 mağlup etti. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iyi bir antrenman maçı olduğunu belirterek, "Kondisyon açısından faydalandığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnter maçında lige hazır hale gelmiş olacağız. Eksiksiz kamptayız. Takım beklediğimiz seviyede. Daha iyisini beklemiyorum. İlk haftalarda da tam formda olmayı düşünmüyoruz. İlerleyen haftalarda o formu yakalayıp sonuna kadar götürmek istiyoruz" dedi.
Podolski’nin tam olarak formunu yakalayamadığını da vurgulayan Hamzaoğlu, "Yavaş yavaş hazırlanıyor. Kapasitesini yukarı çeksin diye önde oynattım. Bir de öyle görelim dedik. İyi de oynadı. Çıkmak istemedi ama çıkardık" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.