Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu: Oyuncularımın kazanma azminden memnunum

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdmanyurdu karşısında geriye düşmelerine rağmen oyunu bırakmadıklarını ve oyuncularının kazanma azminden memnun olduğunu söyledi. Takımının Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ettiği...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdmanyurdu karşısında geriye düşmelerine rağmen oyunu bırakmadıklarını ve oyuncularının kazanma azminden memnun olduğunu söyledi.

Takımının Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Bu akşam çok kolay maç kazandığımızı söyleyemem. Çok dirençli bir takıma karşı oynadık. Takımda 4 maçtan sonra bir düşüş bekliyorduk. Maçın başında bunu gördük. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Geriye düştük ancak maç sonuna kadar mücadeleyi bırakmadık. Oyuncularımın kazanma azminden memnunum." diye konuştu.

Bir gazetecinin 'Ezeli rakibiniz Fenerbahçe penaltı ile sonuca gitti. Hakemlerin maçlardaki rolü nedir?' sorusuna ise Hamza Hamzaoğlu, "Sonuçta rol oynadı mı bilemem. Hakemlerin kasıtlı olacağını düşünmüyorum. Mutlaka zaman zaman hatalı kararlar veriyorlar. Biz zaman zaman isyan ediyoruz. Kazanmayı arzulayan bir yapımız var. Haksız yere bağırıp çağırdığımız oluyor. Bizler nasıl hata yapıyorsak onların da hatası oluyordur. Sadece büyük takımlar kollanıyor diye düşünmüyorum. Belki bazı pozisyonlarda etki altında kalmış olabilirler." diye cevap verdi.

Bir gazetecinin 'Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı idiniz. Onunla görüşüyor musunuz?' sorusuna ise Hamza Hamzaoğlu, "Kendisiyle hiç konuşmadık. Birşey paylaşmam gerekirse paylaşırım. Çok yoğun bir tempoya girdiğimiz için kendisi ile konuşamadık. Takımla ilgili konuşmadık." dedi.

Hamzaoğlu, karşılaşmada sakatlanan Semih Kaya'nın durumunun ciddi olmadığını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.