Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu: “Keyifli Bir Maç Yaptık”

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Panthrakikos ile yaptıkları karşılaşmanın güzel bir maç olduğunu, genç oyuncuları da oynatma fırsatı bulduklarını kaydetti.Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada hazırlık maçı yapan sarı-kırmızılı...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 22:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 22:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Panthrakikos ile yaptıkları karşılaşmanın güzel bir maç olduğunu, genç oyuncuları da oynatma fırsatı bulduklarını kaydetti.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada hazırlık maçı yapan sarı-kırmızılı takım bugün Yunan ekibi Panthrakikos ile karşılaştı. 1-0 Galatasaray’ın üstünlüğü ile sona eren mücadelenin ardından iki takımın teknik direktörü açıklamada bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Ankara’da yaşanan acı olaydan dolayı tüm ülkemizin başı sağ olsun. İnşallah bu olayların devamı gelmez. Ölenlere Allah’tan rahmet, kalanlara da sabır diliyorum” açıklamasını yaptı.
“İYİ BİR MAÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
Panthrakikos ile oynanan maç hakkında da açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, "Keyifli bir maç yaptık. Amacımız hem dostluğu pekiştirmek hem de milli maçlardan dolayı lige verilen arada az oynayan arkadaşlarımıza ve genç kardeşlerimize bir şans vermekti. İyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Güzel ve keyifli bir maç oldu” diye konuştu.
Grosskreutz’un çıktığı ilk maçtaki performansını da değerlendiren Hamzaoğlu, “Kevin’ı maç ve antrenman eksiğine rağmen iyi gördüm. Neler yapabileceğini biliyoruz. Devre arasına kadar bu görüntüsünden çok daha iyi durumda olacağını düşünüyorum” dedi.
“HER ŞEYDEN ÖNCE GALATASARAY’DAKİ HEDEFLERİMİZ VAR”
“Yunanistan’dan teklif gelirse burada takım çalıştırır mısınız?” şeklinde bir soru sorulmasının ardından Hamza Hamzaoğlu şöyle konuştu:
“Zaman ne gösterir bilemem ama teklif gelir ve ben müsait olursam tabii ki çalışırım. Her şeyden önce Galatasaray’daki hedeflerimiz var. Önceliğimiz bu.”
“ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRASI”
Ligde ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde istedikleri seviyeye ulaşacaklarını söyleyen Hamzaoğlu, “Sezona iyi başlamadık ama bu sezonda geçen seneki başarılardan sonra beklenti oldukça yüksek. Bizim hedeflerimiz her zaman yüksek. Sezon başında yaptığımız transferler ve giden oyunculardan dolayı bir değişim yapıyoruz. Bundan dolayı sezon iyi başlamayacağımızı biliyorduk ama sezon içinde performansımızı artırmayı hedefliyorduk. Yavaş yavaş da bunu yakalıyoruz. Önemli olan da bundan sonrası. İnşallah bundan sonra hem ligde hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde istediğimiz seviyeye ulaşacağız" şeklinde konuştu.
“BURADA BULUŞTUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ”
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bugün takımı Gümülcine’de yalnız bırakmayan taraftarlar hakkında, “Galatasaray taraftarlarının Gümülcine’deki maça olan ilgisinden memnunum. Özlemin farkındayız. Hem Türkiye’ye hem de Galatasaray’a olan özlem çok başka. Maalesef buradaki insanların birçoğu Türkiye’ye gelip de Galatasaray’ı izleme şansını yakalayamıyor. Onun için burada buluştuğumuz için mutluyuz" diye konuştu.
“HER ZAMAN BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR”
Bir basın mensubunun, Yunanistan ve Türkiye arasında kendisinin bir bağ oluşturduğunu söylemesi üzerine deneyimli çalıştırıcı, “Savaş içinde olan dünyada bir nebze olsun dostluğu pekiştirebilecek bir şey yapabiliyorsak ne mutlu bize. Siyasi anlamda hiçbir misyonum yok çünkü biz spor insanıyız. Sporun temelinde sevgi, saygı, kardeşlik ve dostluk ilkeleri var. Biz de buna göre davranıyoruz. Yunanistan ile komşu olduğumuzu da düşününce her zaman birbirimize ihtiyacımız var. İnşallah spor sahalarındaki dostluk siyasetçilere de örnek olur ve oraya da yansır. İnşallah tüm dünya barış içinde yaşar” dedi.
Panthrakikos Teknik Direktörü Dimitrios Eleftheropoulos ise, “İki takım arasındaki kalite farkı bariz ortada. Takımın birisi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor. Diğeri de liginde kalmaya çalışıyor. Bu maç Batı Trakya için büyük bir mutluluk, takımımız için bir başarıdır” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.