Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu: "Güzel Bir Maç Oldu"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hedeften uzaklaştıktan sonra gençlere şans verdiklerini ifade ederek, "Bugün de onlara şans verdik. Güzel bir maç oldu. Oyuncularımız ellerinden gelen her şeyi yaptılar" dedi.Deplasmanda Mersin...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 22:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 22:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hedeften uzaklaştıktan sonra gençlere şans verdiklerini ifade ederek, "Bugün de onlara şans verdik. Güzel bir maç oldu. Oyuncularımız ellerinden gelen her şeyi yaptılar" dedi.
Deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 5-2 yendikleri maçın ardından konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sezonun son maçını oynadıklarını belirterek, "Başarılı sezon geçirenleri tebrik ediyorum. Kötü sezon geçirenlere de geçmiş olsun. İnşallah herkes için hayırlısı olur. Biz de ligde hedeften uzaklaşınca önümüzdeki günler için hedefler koyduk. Önümüzdeki yıl için genç oyuncular bulmaya çalıştık. Bu dönemde gençlere şans vermeye çalıştık. Bugün de onlardan birini oynadık. Güzel bir maç oldu. Oyuncularımız ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bundan sonra Mersin İdmanyurdu’na da başarılar diliyorum ama Mersin İdmanyurdu gibi bir kulübün de artık oturup düşünmesi lazım. Bizim açımızdan baktığınızda bile bu durumu üzücü. İnşallah önümüzdeki günlerde doğru adımlar atılır. Bizler de önümüzdeki yılın çalışmalarına başlayacağız" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.