Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu Grosskreutz Transferine Açıklık Getirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Grosskreutz transferi ile ilgili, "Transferin son güne kalmasının bazı sebepleri vardı. Melo’nun gitmesi gibi. Melo gitti ve biz de acil olarak Kevin’i aynı gün Almanya’dan getirdik" dedi.Sarı-kırmızılıların...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Grosskreutz transferi ile ilgili, "Transferin son güne kalmasının bazı sebepleri vardı. Melo’nun gitmesi gibi. Melo gitti ve biz de acil olarak Kevin’i aynı gün Almanya’dan getirdik" dedi.
Sarı-kırmızılıların teknik patronu Hamza Hamzaoğlu bir televizyon programına gündem ilgili açıklamalarda bulundu.
"TRANSFERİN SON GÜNE KALMASININ BAZI SEBEPLERİ VARDI"
Kevin Grosskreutz’u yaklaşık 2 aydır takip ettiklerini belirten Hamzaoğlu, "Transferin son güne kalmasının bazı sebepleri vardı. Melo’nun gitmesi gibi. Melo gitti ve biz de acil olarak Kevin’i aynı gün Almanya’dan getirdik. Bir gün içerisinde bir çok transfer gelişmesi oldu ve bu yoğunluk içerisinden bir hata yapıldı. Biz buradan Telles ve Melo’yu gönderdik, buradan bir e-mail ile her şey halledildi ancak bizim Kevin transferinde böyle bir şansımız yoktu. Sağlık kontrolü yaptırmamız ve burada imza attırmamız gerekiyordu. Sorun değil, planlarımızda çok büyük bir değişiklik olmadı. Biz zaten transfer yapmayacaktık. Kevin’i biz sadece bu sezona düşünmedik. Ocak’ta aramıza katılacak" şeklinde konuştu.
"İKİ OYUNCU DA KENDİSİ GİTMEK İSTEDİ"
Melo ile konuştuklarını ve kendisinin kalmaya karar verdiğini dile getiren deneyimli teknik direktör, "Son gün Melo geldi. Gitmek istediğini söyledi. ’Hocam böyle bir teklif var, ben gidip oynamak istiyorum’ dedi. Gitmek isteyen bir oyuncuya son gün gidemezsin demek sorun oluşturur. İki oyuncu da kendisi gitmek istedi. Melo’nun yerini doldurabileceğimizi düşünüyoruz. Kaldı ki karlı bir transfer olduğunu düşünüyoruz. Alex’in yerini de kapatabiliriz, Olcan ve Carole ile doldurabiliriz. Bruma’ya da 1 sene şans verdim. Oynasın. Inter, Alex’i kadrosuna katmak isterse düşünür, biz de ona göre transfer yaparız" ifadelerini kullandı.
"4. YILDIZI OLAN TEK TAKIMIZ"
Hamzaoğlu, eleştirilere cevap vererek, "Bizi ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler. Biz şu an Türkiye’de 4 yıldızı olan tek takımız ve geçen sezonu 3 kupayla kapatmış bir takımız. Biz yine inanıyoruz başarılı olacağız. Taraftarımız da bizi sonuna kadar destekleyecektir" diye konuştu.
"ATLETICO MADRID KORKAK OYNUYOR"
Şampiyonlar Ligi’ndeki gruplarını da değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, "Biz kendi değerlerimize sahip çıkarsak birçok şeyi başarabilecek gücümüz var. Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçı burada oynuyor olmamız bizim için bir avantaj. İyi mücadele edip, iyi bir sonuç elde etmek için oynayacağız. Atletico Madrid korkak oynuyor. Senelerden beri o kültürü aldıkları için. Savunma anlamında doğru duruyorlar. Hücum anlamında da etkili oyuncular var. İyi bir takımlar ama onları yenebilecek gücümüz var" açıklamasını yaptı.
"KADROMUZ YETERLİ YAPIDA"
Kadro olarak yeterli yapıda olduklarını vurgulayan başarılı teknik adam, "Rodriguez’den memnunum. 4 senedir Selçuk ile oynayan bir Melo vardı. Melo’nun çok katkısı oldu bize. 4 senede 3 kez şampiyon olmuş bir takımdaki futbolcu. Gitmek isteyen bir oyuncuyu tutmak kararında değilim. Melo’ya da teşekkür ediyorum kulübümüze katkılarından dolayı. 4 senedir alışmış olduğumuz bir Melo figürü var. İster istemez herkes onun formatında bir oyuncu arayacak. Yarın bu takım Melo’suz oynamayı öğrenecek. Hamit de çok önemli bir oyuncu. Chedjou’yu geçen sene Melo sakatlığında düşündük. Ama biz orada Hamit’in doğru bir tercih olacağını düşündük ve başarılı bir oyun oynadı. Melo’nun eksiğini doldurabileceğimizi düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.
"BİZİM BURAK’LA HİÇBİR PROBLEMİMİZ YOK"
Burak’ın kendileri için en önemli ve en yetenekli oyuncusu olduğunu belirten Hamza Hamzaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:
"Bizim Burak’la hiçbir problemimiz yok. Daha önce de birkaç kez konuştuk ama sonuç alamadık. Biz bunların hepsini denemeye çalıştık. Oyuncu kırılacak tabii sahada kalmak için mücadele ediyor. Oyundan çıkarken tabii ki üzülecek. Kenarda oturan oyuncumun da üzülmesini istiyorum. Ona göre daha çok motive olsun. Ben hiçbir oyuncumun yetinmesini istemiyorum. 2 gol attım, hayır 3.’sünü zorla. Burak’ın bunu çok iyi anladığını düşünüyorum. İnşallah Burak daha fazlasını verecek ve isteyen bir Burak sahada olacak. Burak inanılmaz duygusal bir çocuk. Takım ve arkadaş sevgisiyle dolu bir çocuk. Avusturya’da bir çift kale yapıyoruz, fazla koşmuyor. Aldım yeleği bir başkasına verdim. Rakipten 3 kişiyi sakatladı hırstan. Burak bunu görmeli ve tekrar yapmalı diye Sivasspor maçının ikinci yarısında o yüzden oyuna aldık. Maksimuma ulaştırmaya çalışıyorum. Çünkü potansiyeli inanılmaz."
"MUSLERA’YI GÖNDERMEYİZ"
Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, Muslera’ya teklif gelmediği ifade ederek, "Zaten Muslera’yı isteseler de göndermeyiz. Bizim alternatifimiz yoksa zaten hayır deriz. Bizim de Şampiyonlar Ligi’nde, ligde, kupada hedefimiz var. Sezon başında yediği goller çok normal. Benim için hiç önemli değil. Muslera aynı Muslera. Yarın çıkıp kritik golleri kurtaracak" diye konuştu.
"WESLEY İLE SÖZLEŞME UZATILACAK"
Wesley Sneijder’in önemli bir oyuncu olduğunu söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Wesley’de bir sıkıntı olsa görürdük hepimiz buradayız. Sözleşmesini uzatacağız. Oturur, konuşuruz. Lider karakterli bir oyuncu. Selçuk ile birlikte uyumlu bir şekilde görevlerini yapıyorlar" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.