Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu: “Galatasaray’ın Teknik Direktörü Olarak Geri Dönmek Çok Güzel”

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Buradan çıkan birisi olarak, Galatasaray’ın teknik direktörü olarak geri dönmek çok güzel. İnsanlar bulunduğu yerin kabuğuna sığmamalı. Taşmalı ve daha ileriye doğru adım atmalı. İnsan...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Buradan çıkan birisi olarak, Galatasaray’ın teknik direktörü olarak geri dönmek çok güzel. İnsanlar bulunduğu yerin kabuğuna sığmamalı. Taşmalı ve daha ileriye doğru adım atmalı. İnsan ne isterse başarıyor” dedi.
Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, doğduğu şehre geldi. Deneyimli çalıştırıcı, Gümülcine Susurköy’de basın mensuplarıyla çocukluk anılarını paylaştı ve burada kısa bir konuşma yaptı.
“İnsan doğup büyüdüğü yere tekrar döndüğünde çok farklı oluyor” diyerek sözlerine başlayan Hamzaoğlu, “İlk defa gelmiyorum tabii. Sık sık ziyaret ediyorum. Doğduğum yer aynı şekilde kalmış. Küçük bazı değişiklikler var. Tekrar gelip, amcalarımı, dayılarımı ve akrabalarımı görmek güzel oluyor. Yenileniyorum. İnsanlar biraz yaşlandı, gençler ekonomik şartlardan dolayı yurt dışında çalışıyor ama köy aynı şekilde duruyor. Değişen bir şey yok. Çocukluk duyguları içimde” ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, doğduğu şehre bu şekilde dönmenin mutluluğunu paylaşarak şöyle konuştu:
“Buradan çıkan birisi olarak, Galatasaray’ın teknik direktörü olarak geri dönmek çok güzel. Çocuklar yavaş yavaş büyüyor. Onların koyacağı hedefler için de bu güzel bir örnek. İnsanlar bulunduğu yerin kabuğuna sığmamalı. Taşmalı ve daha ileriye doğru adım atmalı. İnsan ne isterse başarıyor. Çok uzun bir yolculuktan sonra buraya Galatasaray hocası olarak dönmek güzel bir duygu. Nerede doğup, büyüdüğümü ve hayatımın nasıl geliştiğini siz de gördünüz. Biz de şükürler olsun zamanında fedakarlıklar yaparak şuan bulunduğumuz konuma geldik. İnşallah bulunduğumuz yere layık oluruz ve insanlara mahcup olmayız. Bunu aynı şekilde sürdürme çabası içindeyim” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.