Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu: Bugünden sonra skora yönelik oyun daha ön plana çıkacak

Süper Lig’de deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 2-0 yenen Galatasaray’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, bugünden sonra skora yönelik oyunun daha ön plana çıkacağını söyledi.Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hamzaoğlu: Bugünden sonra skora yönelik oyun daha ön plana çıkacak
Süper Lig’de deplasmanda Akhisar Belediyespor’u 2-0 yenen Galatasaray’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, bugünden sonra skora yönelik oyunun daha ön plana çıkacağını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, “Bundan önceki gün oynanan maçlardan sonra rakiplerimiz haftayı galibiyetle başladı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Maça çok iyi başladığımızı söyleyemem. Biraz daha bizim sahamızda geçti oyun. Burak’la golü yakaladıktan sonra oyunu elimizde tutmaya yönelik oyun sergiledik, kazanmak oyundan daha önemli olduğu için. Bugünden sonra skora yönelik oyun daha fazla ön plana çıkacak. Bugün de böyle bir maç izledik. Akhisarspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Önümüzdeki hafta da maça iyi hazırlanıp son 5 hafta sonunda şampiyon olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Maçın ilk dakikalarında Yasin ile Bruma’nın oyun içerisinde yer değiştirmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Hamzaoğlu, “Maçtan önce konuştuk. Maça böyle başladık ama çözüm bulamadığımız zaman bir farklılık yapmayı düşünmüştük. Oyuncularımız da saha içerisinde bu değişikliği yaptı.” dedi. Bir gazetecinin, “Maçın sonunda eski takımınız Akhisar Belediyespor’un taraftarlarının size yönelik tepkileri hakkında ne düşünüyorsunuz ?” sorusuna Hamzaoğlu, “Bana yönelik bir tepki değildi ama karşıda bir pankart vardı. Geçtiğimiz maçtaki gol sevincimi biraz taraftarlarımız kırılmış. O sevincimi eğer izlerseniz fazla abartılı bir sevinç değildi. Kaldı ki o gün ilk maçıma çıkıyorum. Maçtan önce Burak’la konuşmuşum, ‘Seni Umut’un arkasında oynatacağım. Bak göreceksin daha net pozisyonlara gireceksin’ diye ve Burak golü atmıştı. Burak’ı kazanmanın mutluluğuydu. Ben hiçbir maçta rakibime o kadar dikkat etmem. Ben kendi oyuncularıma, kendi oyunuma dikkat ederim. Öyle bir sevinçti. Eğer bu abartıysa zaten bir şey söylemeye gerek yok. Orada bir 5-10 kişinin yapmış olduğu tepkiyi bütün Akhisarlara mal etmem mümkün değil. Benim Akhisar’a, Akhisar’ın bana kazandırdıkları ortada. Ben hala onlarla seviniyor ve onlarla üzülüyorum." cevabını verdi.

"AHMET ÇAKAR’A CEVAP VERDİ:“GÜLMEKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPAMAM BEN O YORUMA”

Yine bir gazetecinin, “2-0’dan sonra rahat bir karşılaşma mı oldu? Ahmet Çakar’ın bir yorumu var. ‘Galatasaray’ın idman maçını yayıncı kuruluş niye veriyor ?’ diye. Siz bu yoruma katılıyor musunuz?” sorusuna Hamzaoğlu şu yanıtı verdi: “Buna nasıl katılabilirim. O zaman bizim yaptığımız savunmalar boştur. O zaman hiç bir şey yapmadık sahada biz. Bunlara katılmam mümkün değil. Akhisar son dakikalarda gol atmak için uğraştı. Son dakika Mehmet Akyüz’ün pozisyonu gol olsaydı değişecek miydi durum. Gülmekten başka bir şey yapamam bu yoruma ben.”

“BURAK GOLCÜLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ”

“Burak Yılmaz’ın oyununu nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna ise Hamzaoğlu, “Burak golcülüğünü gösterdi bir kez daha. Aslında maçın başında savunma anlamında bir şey yapmadığı için rakip fazla geldi üstümüze. Onları biraz daha karşılamamız lazım. Orda perdelemeyi yapmamız lazımdı. Burak, oyun karakteri yönünden bunu yapmaya çok müsait değil. Onun da özelliği bu değil. Sniejder’in şutunu çok iyi takip etti. Böyle oyuncular kolay bulunmuyor. O da bu görevini iyi yaptı. Sahadaki bütün oyuncularımdan memnunum.” şeklinde cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.