Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu: “Bu maç bize ışık tuttu”

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Darmstadt 98 ile oynanan karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, “Dirençli, fizikli bir rakibe karşı oynadık. Bizim için de iyi oldu. Nerelerdeyiz, ne yapmamız gerekli, onunla ilgili...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 21:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 21:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Darmstadt 98 ile oynanan karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, “Dirençli, fizikli bir rakibe karşı oynadık. Bizim için de iyi oldu. Nerelerdeyiz, ne yapmamız gerekli, onunla ilgili bize ışık tuttu” dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında sürdüren yeşil-beyazlı ekip, son hazırlık maçında karşılaştığı Alman ekibi Darmstadt 98’e 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hamza Hamzoağlu, “Bu maç her anlamda iyi oldu. Dirençli, fizikli bir rakibe karşı oynadık. Bizim için de iyi oldu. Nerelerdeyiz, ne yapmamız gerekli onunla ilgili bize ışık tuttu. İlk yarıda fena değildik. Merter bugün oynamazdı normalde ama buradan maç oynamadan dönmesin diye 45 dakika değerlendirelim istedik. 45 dakikayı iyi geçirdi. En azından Merter’in sağlıklı bir şekilde aramıza geliyor olması bizi bir anlamda sevindirdi. Daha çabukluk idmanlarına geçmedik. Oyun anlayışımızla ilgili de çok fazla çalışamadık. O yüzden sahada dağınık bir görüntü içindeydik ama toparlanacağız. İyi şeyler gördük, daha da iyi olacağız inşallah” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.