Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamza Hamzaoğlu: Kazanmaktan çok, iyi bir oyun bekliyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarınki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında futbolcularından kazanmaktan çok, iyi bir oyun beklediğini dile getirdi.     Sarı-kırmızılı takım, Türkiye Kupası G Grubu...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarınki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında futbolcularından kazanmaktan çok, iyi bir oyun beklediğini dile getirdi.

    Sarı-kırmızılı takım, Türkiye Kupası G Grubu 3. maçında yarın deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağı maç için bu şehre gitti. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Diyarbakır'a gitmeden Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Forma şansı az bulan arkadaşlarla bu maça çıkacaklarını belirten başarılı hoca, "Önemli bir maç sonuçta kupada da hedefimiz var çünkü. Yarın ki maçta da kazanmaktan çok iyi bir oyun ortaya koymayı arkadaşlarımdan bekliyorum. İnşallah bunu da ortaya koyacaklardır." şeklinde konuştu.

    Pandev hakkında sorulan sorulara ise başarılı teknik adam, "Pandev’de diğer arkadaşlarımız gibi önemli bir oyuncu. İnşallah yarın ki maçta da performansını daha üst seviyelere çeker. Bundan sonraki maçlarda da bize yararlı olacaktır." cevabını verdi. Son olarak ise Hazma Hamzaoğlu, alt yapıdan takıma futbolcu kazandıracaklarını ifade etti.

Galatasaray'ın 18 kişilik maç kafilesinde şu isimler yer aldı:

"Sinan Bolat, Eray İşcan, Koray Günter, Emre Can Coşkun, Tarık Çamdal, Veysel Sarı, Bruma, Furkan Özçal, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Kaan Baysal, Yekta Kurtuluş, Birhan Vatansever, Umut Gündoğan, Sinan Gümüş, Goran Pandev."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.