Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamza Hamzaoğlu Doğduğu Köye Geldi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Yunanistan’ın Gümülcine kentinde doğduğu Susurköy’de akrabalarını ziyaret etti. Deneyimli teknik adam ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşadı.Sarı-kırmızılı takımın bu akşam Yunan...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Yunanistan’ın Gümülcine kentinde doğduğu Susurköy’de akrabalarını ziyaret etti. Deneyimli teknik adam ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşadı.
Sarı-kırmızılı takımın bu akşam Yunan ekibi Panthrikakos ile oynayacağı maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, doğduğu köye gitti.
Gümülcine kentinde bulunan Susurköy’de dünyaya gelen Hamzaoğlu, burada çocukluk anılarını tazeledi. Deneyimli çalıştırıcı Susurköy’de yaşayan halası Fatma Hamzaoğlu ve amcası Mümin Hamzaoğlu’nu ziyaret etti ve akrabalarıyla hasret giderdi. Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşayan genç çalıştırıcıyı gören köy halkının şaşkınlığı ise gözlerden kaçmadı. Susurluk köyünde büyüyen Hamzaoğlu’yla özlem gideren köy halkı, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörüyle gurur duyduklarını dile getirdiler.
Dünyaya geldiği eve de giden Hamza Hamzaoğlu burada ise yine duygu dolu anlar yaşadı. Zaman zaman doğduğu evin etrafına bakan deneyimli çalıştırıcı anılarını tazeledi. Hamzaoğlu, basın mensuplarıyla doğduğu evdeki anılarını paylaşırken, özellikle yol üzerindeki bir tarlayı gösterdi ve çocukken sürekli o bahçeye gidip çilek yediğini dile getirdi. Hem halasına hem de amcasına gittiğinde kapıda çiçeklerle karşılanan deneyimli çalıştırıcı, ziyaretlerinin ardından sarı-kırmızılı takımın kaldığı otele gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.