Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamileliğin son günlerinde bile takımının başından ayrılmıyor

Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki kız voleybol takımının antrenörleri Fatma Yağcı Çimenli, hamileliğinin son günlerinde bile çalışmaları ve çocukları bir an bile yalnız bırakmıyor.Sürekli başarılara imza atan kız voleybol takımının...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hamileliğin son günlerinde bile takımının başından ayrılmıyor
Tepebaşı Belediyesi bünyesindeki kız voleybol takımının antrenörleri Fatma Yağcı Çimenli, hamileliğinin son günlerinde bile çalışmaları ve çocukları bir an bile yalnız bırakmıyor.
Sürekli başarılara imza atan kız voleybol takımının ardında özverili bir çalışma yatıyor. Kurulduğu günden bugüne çok kısa sürede büyük ilgi gören takım, yerel ve ulusal alanda önemli başarılara imza attı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın da özel olarak ilgilendiği takımın eş olan antrenörleri Fatma Yağcı Çimenli ve Özkan Çimenli’nin özverili çalışmaları ve takım oyuncuları ile kurdukları aile bağı, bu başarının odak noktası oldu.
Son günlerde Çimenli çifti ve Tepebaşı Belediyesi Kız Voleybol Takımı, ayrı bir heyecanı daha paylaşıyor. Hamileliğinin son günlerini bile takımdan ayrı kalamayarak geçiren antrenör Fatma Yağcı Çimenli, çalışmaları ve çocukları bir an bile yalnız bırakmıyor. Hamileliğinin son günlerinde olmasına rağmen çocuklardan ayrı kalamadığını belirten Çimenli, takımdaki çocukların da kendisi ile bu heyecanı paylaşarak ayrı bir ilgi gösterdiğini ifade ediyor.
Takımda yer alan çocukların her birini kendi çocukları gibi gördüklerini belirten Antrenör Özkan Çimenli de, “Aileye ve takıma yeni bir birey katılacak. Ben ve takımda yer alan tüm çocuklar heyecanla bekliyoruz. Sahada ve evde birlikte paylaştığımız sorumluluğu baba olarak eşimle paylaşacağım için mutluyum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.