Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hami Mandıralı: "Futbolda Kazanan Haklıdır"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, ofansif olarak üretken olamadıkları karşılaşmada kazananın haklı olduğunu söyledi.Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 2-0 yenildikleri Beşiktaş karşılaşmasının ardından düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, ofansif olarak üretken olamadıkları karşılaşmada kazananın haklı olduğunu söyledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 2-0 yenildikleri Beşiktaş karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, "Beşiktaş karşısında 60-70 dakika sahada olan, oyuna tutunan, pozisyon arayan, zaman zaman pozisyon bulan bir Trabzonspor vardı. İlk yarı Yusuf golü atsa belki farklı bir şeyler olabilirdi. Daha dirençli olabilirdik. Ama son 20 dakika gol de gelince bireysel hatalardan yenilmemiz kaçınılmaz oldu. 60-70 dakika iyi oynayan bir takım beraberliği buradan çıkarabilirdi en azından. Futbolda kazanan haklıdır. Beşiktaş kazandı, yoluna devam ediyor. Biz de çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
“OFANSİF OLARAK ÜRETKEN OLAMADIK”
Beşiktaş’ı iyi analiz ettiklerini belirten Mandıralı, "Ekip olarak Rize’ye gittik, maçını izledik. Analizcilerimiz de izledi. Oturduk ortak bir noktada buluştuk, Beşiktaş’tan nasıl puan alabiliriz, nasıl yenebiliriz diye. Aslında düşündüklerimizin çoğu 60-70 dakika sahada oldu, gerçekleşti. Coşkulu, heyecanlı bir Trabzonspor vardı. Ama daha sonra bireysel hatalardan dolayı goller yedik. Topu kaptırabilir oyuncu ama takip etmek zorunda. İki golde de maalesef kaptırdık ve takip etmedik, gol yedik. İkinci yarı Marin’i top tutsun, ara paslar atsın diye Cardozo’nun yanına biraz daha yaklaştırmak istedik. O da çok istediğimiz gibi olmadı. Sonra oyuncu değişiklikleri oldu. Giren oyuncu da çok katkı sağlamadı. Defans ve orta saha çok etkiliydi ama ofansif olarak çok üretken bir görüntü içinde olamadık. Onun sıkıntılarını yaşadık” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.