Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamdi Yasaman: Galibiyet moral verdi

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Hamdi Yasaman, anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Almanya'daki maçtan önce böyle bir galibiyet moral verdi." dedi.Kasımpaşa'yı 2 - 1 mağlup eden Galatasaray'da ikinci başkan Hamdi Yasaman, yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Hamdi Yasaman, anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Almanya'daki maçtan önce böyle bir galibiyet moral verdi." dedi.

Kasımpaşa'yı 2 - 1 mağlup eden Galatasaray'da ikinci başkan Hamdi Yasaman, yaptığı açıklamada, "Bizim ilk maçımız sayılır. Onun için bu galibiyet daha anlamlı. Almanya'daki maçtan önce de böyle bir galibiyet moral verdi. İnşallah Avrupa'da da bu başarımızı devam ettirip bir seri yakalamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Uzun süredir kadro dışı olan futbolcuları Sabri'nin de Kasımpaşa karşısında forma giydiğini dile getiren Hamdi Yasaman, "O da iyi bir performans gösterdi. Takım son anda da galip geldi. Şans bizim yanımızda olsun bundan sonra da. Seyircimiz de mutlu olsun. Bugün seyirci biraz azdı; ama başarı geldikçe seyirci de artacaktır." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.