Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamdi Yasaman: Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, "Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız." dedi. Sarı-kırmızılı takımın Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Manisaspor'u 4-0 yendiği karşılaşmanın bitiminde...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, "Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Manisaspor'u 4-0 yendiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yasaman, "Güzel bir hazırlık maçı gibi oldu. 4 gol attık. Pazar günü Fenerbahçe karşısında devamını istiyoruz. İnşallah galip geleceğiz. İki kupada da iddialıyız. Türkiye Kupası'nı almak istiyoruz." diye konuştu.

Pazar günkü Fenrebahçe derbisine gitmeyi düşünmediğini açıklayan Hamdi Yasaman, şunları kaydetti: "Benim gitme düşüncem yok ama başkan beraber gidelim derse gideriz. Seyircimiz gitmiyor. Seyircimiz olmadığı yerde bizde olmayabiliriz."

Bir gazetecinin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın "Galatasaray şampiyon olursa alkışlarım. Sizde Fenerbahçe şampiyon olursa alkışlar mısınız ?" sorusuna ise Yasaman, "Fenerbahçe şampiyon olursa içimiz kan ağlayarak alkışlarız." diye cevap verdi.

Yasaman, Başkan Duygun Yarsuvat'ın rahatsızlık geçirdiğini ama önemli birşeyin olduğunu zannetmediğini ifade etti.

ALİ DÜRÜST: HAFTA SONUNDAKİ DERBİYE ODAKLANDIK

Galatasaray Sportif AŞ Sorumlusu Ali Dürüst de "Kupada hedefimiz şampiyonluk. O amaçla yola çıktık. Farklı bir skor elde ettik. Bu yarışta bu skora ihtiyacımız vardı. Artık hafta sonunda derbi maça odaklandık." diye konuştu.

Pazar günkü Fenerbahçe derbisi hakkında Ali Dürüst, "Fenerbahçe ile oynayacağımız ilk ya da son derbi olmayacak. Biz oraya keyifli bir şekilde gideceğiz. İnşallah iki taraf için de iyi bir oyun olur. Her zaman oranın havası başka olur. O havanın sonunda da galip gelmek için gidiyoruz ama bir maçta şampiyonluk alınmıyor. Önümüzde daha çok maç var. "
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.