Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamburg takımı kümede kalıp 51 yıllık saatin durmasını engellemek istiyor

51. Bundesliga sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Her sezon olduğu gibi bu sezonda da hangi takımların kümede kalacağı ve hangi takımların kümeden düşeceği sorularının cevabı aranıyor.Bundesliga tarihinde ligden hiç düşmeyen...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hamburg takımı kümede kalıp 51 yıllık saatin durmasını engellemek istiyor
51. Bundesliga sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Her sezon olduğu gibi bu sezonda da hangi takımların kümede kalacağı ve hangi takımların kümeden düşeceği sorularının cevabı aranıyor.

Bundesliga tarihinde ligden hiç düşmeyen tek takım olan Hamburg ekibi elinde bulundurduğu bu özelliği gösteren tarihi saat bugün duracak mı sorusunun cevabı Schalke maçından sonra belli olacak.

Imtech Arena’da bulunan dijital saat mavi beyaz renkli Hamburg takımının 51 yıl 270 gündür Bundesliga’da olduğunu gösteriyor. Tarihi saatin durmaması için Hamburg’un FC Schalke takmına karşı mutlaka galip gelmesi ve rakiplerinden Stuttgart, Hannover veya Freiburg’un puan almaması gerekiyor.

Hamburg Kulübü hafta içinde takımın ikinci lige düşmesi durumunda tarihi durduracaklarını bildirmişlerdi. Bugünkü karşılaşmalarda Padernborn, Stuttgart, Hannover, Freiburg, Hamburg ve Hertha Berlin takımları kümede kalma için son şanslarını kullanacaklar.

ERDİNÇ SÖZER: SCHALKE MAÇI FİNAL MAÇI OLACAK

Hamburg takımının yardımcı Türk antrenörü Erdinç Sözer Hamburg’un Bundeliga’daki en önemli karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını maçı final gibi gördüklerini galip geleceklerine inandıklarını söyledi.

Takımla üç gün kentin dışında özel bir kamp yaparak maça hazırlandıklarını belirten Sözer, "Oyuncuların kafalarında tek bir şey var; maçı kazanmak, bunu sahaya yansıtıp Schalke’yi yenmek zorundayız, başka şansımız yok. Önce bunu başarmamız lazım ondan sonra rakiplerin elde ettikleri sonuçlara bakabiliriz. Biz bunu başarıp hem ligde kalmak hem de sadece Hamburg’a ait olan tarihi Bundesliga Saatinin devam etmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.