Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halter Şampiyonası Nazilli’de Start Aldı

Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası 40 kulüpten 379 sporcunun katılımıyla Aydın’ın Nazilli Kapalı Spor Salonu’nda başladı.Nazilli Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve 4 gün boyunca sürecek olan organizasyonun ilk günü...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası 40 kulüpten 379 sporcunun katılımıyla Aydın’ın Nazilli Kapalı Spor Salonu’nda başladı.
Nazilli Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve 4 gün boyunca sürecek olan organizasyonun ilk günü 48 ve 53 kilo bayanlar koparma dalı ile start aldı. Şampiyona erkeklerde 56 ve 62 kilo koparma dalı ile devam edecek.
Milli ve dünya dereceleri olan haltercilerin yarışacağı organizasyon 6 Eylül’de sona erecek. Nazilli’nin bu organizasyona ev sahipliği yaparak büyük bir iş başardığını söyleyen Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selami Balkan, “Ben öncelikle bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği olan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a çok teşekkür ediyorum. Biz de Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün imkanlarımızı seferber ettik. Sporcuların da buradaki organizasyondan memnun olduğunu gözlemlemek bizi son derece mutlu ediyor. Bugün başladı, inşallah hayırlısıyla kazasız belasız devam eder” dedi.
Organizasyona ev sahipliği yaptıkları çok mutlu olduklarını söyleyen Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker ise, “Ben öncelikle bu organizasyonun ilçemizde yapılmasını sağlayan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ediyorum. Nazilli bu tür organizasyonlara her zaman hazırdır. Aydın İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Aydın’a ve Nazilli’ye yakışır bir organizasyon düzenledik. 4 gün sürecek olan organizasyonumuz bugün başladı. Hayırlısıyla sporcularımız da buradan mutlu bir şekilde ayrılacak” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.