Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hallgrimsson: “Türkiye’ye karşı agresif olmamız gerekecek”

İzlanda Teknik Direktörü Heimir Hallgrimsson, “Türkiye çok daha kuvvetli bir takım. Buraya üç puan için geldiler. Bu yüzden Türkiye’ye karşı sahada daha agresif olmamız gerekecek” dedi.2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu üçüncü maçında...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzlanda Teknik Direktörü Heimir Hallgrimsson, “Türkiye çok daha kuvvetli bir takım. Buraya üç puan için geldiler. Bu yüzden Türkiye’ye karşı sahada daha agresif olmamız gerekecek” dedi.
2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu üçüncü maçında evinde Türkiye’yi konuk edecek olan İzlanda’da, Teknik Direktör Heimir Hallgrimsson, maç öncesi Laugardalsvöllur Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maçın zor olacağını dile getiren Hallgrimsson, “Türkiye çok daha kuvvetli bir takım. Buraya üç puan için geldiler. Bu yüzden onlara karşı sahada daha agresif olmamız gerekecek. Yarınki maç hiç kolay olmayacak. Rakip takımda birçok yetenekli oyuncu var. Kolektif bir defans yapısıyla oynayacağız. Türkiye bire birde de iyi oyunculara sahip. Buna karşı da dikkatli olacağız” dedi.
“Arda Turan gibi önemli oyuncular bulunmuyor”
Hallgrimsson, son oynadıkları karşılaşmanın kadrosunda bulunun bazı futbolcuların şimdi olmadığını söyleyerek, “Arda Turan gibi bazı önemli oyuncular kadroda bulunmuyor. Karşımızda çok daha genç bir takım var ama bu takım Hırvatistan ile deplasmanda 1-1, sahasında da 2-0 geriye düştüğü maçta Ukrayna ile 2-2 berabere kalmayı başardı. Türkiye gruptaki zor takımlardan biri” diye konuştu.
“Şimdi sıra bizde”
Türkiye ile daha önce oynadıkları karşılaşmalarda değinen Hallgrimson, "Türkiye ile oynadığımız son iki maçtan ilkini kazandık, ikincisinde de yenildik. Şimdi sıra bizde. Umarım bu döngü devam eder ve şimdi yine kazanan biz oluruz. Maçtan önce yine taraftarlarımızla barda bir araya geleceğiz. Bu bizim için geleneksel bir hale geldi. İçeri gelen taraftarların hiçbiri kayıt yapmıyor ve konuşulanların hiçbirini sosyal medyadan paylaşmıyor. Bu güzel ve tatlı bir İzlanda geleneği. Biz taraftarlarımızı, taraftarlarımız da bizi çok seviyor. Ne olursa olsun bu geleneği devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.
Heimir Hallgrimsson, Emre Mor’a karşı özel önlem alacaklarını da sözlerine ekledi.
İzlandalı futbolcu Gylfi Sigurdsson ise Türkiye’nin iyi bir takım olduğunu söyleyerek, "Yarın çok iyi mücadele etmemiz lazım. Türkiye’nin buraya galibiyet için geldiğinin farkındayız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.