Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halkbank'ın gözü finalde

2014 CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda lider olan Halkbank sahasında oynayacağı Hypo Tirol Innsbrcuk maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. 5 Aralık Perşembe günü saat 18.00'de oynanacak maçın önemine vurgu yapan Halkbank...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2014 CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda lider olan Halkbank sahasında oynayacağı Hypo Tirol Innsbrcuk maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

5 Aralık Perşembe günü saat 18.00'de oynanacak maçın önemine vurgu yapan Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak istediklerini belirterek, "Grupta ilk üç maçımızı kazandık. Biz bir üst turu garantilemiş durumdayız ama hedefiliz lider olarak çıkmak. Biz bu zor maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi finaline kadar gitmek istiyoruz. 12 Aralık tarihine kadar fihallere ev sahibi olmak için müracaat süremiz var ve biz bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütçe disiplini konusunda Türkiye'nin en başarılı kulübüyüz ve bütçemizi transferlerde asla aşmıyoruz." diye konuştu.

Başkent ekibinin antrenörü Radostin Stochev ise yaptığı açıklamada, çok çalışarak gerçek güçlerine ulaşacaklarını ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız ve aldığımız sonuçlardan memnunum. Yüzde 65'ini sahaya yansıtarak maçları kazanıyoruz ve daha çok çalışmamız gerekiyor. Bir oyuncu takviyesi yaptık. Yeni bir orta oyuncu ile anlaşıldı. Artık antrenmanları tam olarak yapacağız." şeklinde konuştu ve sözlerini şöyle tamamladı:

"Innsbrcuk maçını kazanıp gruptaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Takımımızın zamana ihtiyacı var. Sezon yoğun geçtiği için yeterince antrenman yapmamızı engelledi. Önümüzde bir ay var ve bu süre bize yeterli hazır hale gelmek için. Oyuncularım arasında bir sıkıntı yok. Hepsi iyi oyuncu ve iyi karaktere sühip insanlar. Herkes nerede ne yapması gerektiğini iyi biliyor. Tüm oyuncuların oynayacağı maçlar var. Üst düzey oyuncularla rakiplerinize gözdağı vermemiz beni memnun ediyor."

"DÜNYANIN EN İYİ PASÖRÜ BİZDE"

Halkbank'ın tecrübeli oyuncularından Hüseyin Koç, profesyonel bir düşünceye sahip olduğunu belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak arzusundayız ve bunu gerçekleştirecek güçteyiz. Kendi evimizde ve sahamızda bu kupayı alacağımıza inanıyorum. Biz bu zor tempoya alışığız. Dünyanın en iyi pasörü ile antrenman yapıyorum ve onunla birşeyler paylaşıyorum. Büyük hedefleri olan bir kulüpteyiz. Ben 20 yıldır hiç yedek kalmadım. Bu durum benim için çok zor. Ben elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum." dedi.

Brezilyalı pasör Raphael Oliveria ise yaptığı açıklamada, "Hayatımda özel bir dönemi şimdilerde Türkiye'de yaşıyorum. Bu takımda olmaktan ve bu takımla mücadele etmekten son derece memnunum. Her iki ligde mücadele etmek ve alınan sonuçlar beni mutlu ediyor. Hüseyin ile bir sorunumuz yok. Bildiklerimiz hiçbir zaman yeterli değil. Rekabette Hüseyin'in bana katkısı var. Benim için oynamak önemli değil Halkbank'ın kazanması önemli." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.