Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halkbank: 3- Ziraat Bankası:0

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Türkiye Voleybol Birinci Ligi 4’lü Final Erkekler 2. Devre karşılaşmaları Adana’da devam ediyor.Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda ikinci gün karşılaşmasında Halkbank ile...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halkbank: 3- Ziraat Bankası:0
Türkiye Voleybol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Türkiye Voleybol Birinci Ligi 4’lü Final Erkekler 2. Devre karşılaşmaları Adana’da devam ediyor.
Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda ikinci gün karşılaşmasında Halkbank ile Ziraat Bankası karşılaştı. Erdal Akıncı ile Ersin Altıparmak’ın yönettiği karşılaşmada Halkbank setlerde 25-20, 25-22 ve son sette büyük mücadele sonun 33-31 ile 3-0 kazanmayı başardı.
Turnuvayı, Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Şube Müdürleri Cemal Demirağ, Mahmut Kır, Mustafa Uyanık, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu(MHGK) Başkanı Ümit Sokullu, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu ile Suat Güler, Voleybol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz ve diğer yetkililer izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.