Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halısaha açılışında futbol şov

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’ne kazandırılan halı sahanın açılışı futbol oynadı.Merkezefendi Belediyesi tarafından Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’ne kazandırılan halı sahanın açılışı...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halısaha açılışında futbol şov

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’ne kazandırılan halı sahanın açılışı futbol oynadı.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’ne kazandırılan halı sahanın açılışı futbol müsabakasıyla gerçekleştirildi. Açılışta Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun milli takım formasıyla yer aldığı ve belediye personelinden oluşan takım ile Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencilerinden oluşan takım arasında oynanan futbol maçıyla gerçekleştirildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, maç öncesi yaptığı açıklamada “Merkezefendi Belediyesi olarak sporla ilgili bir konseptimiz var. ‘Sporun ve sporcunun dostuyuz’ diyoruz. Şuana kadar birçok okulumuza halı saha kazandırdık. Bir halı sahamızı da Hilmi Özcan Anadolu Lisemize yaptık. Merkezefendi Belediyesi olarak takip ettiğimiz o kadar çok proje var ki, maalesef birçoğu ile ilgili açılış yapma imkânımız yok. Buranın açılışını da Merkezefendi Belediyesi olarak çıkarmış olduğumuz futbol takımımız ile Hilmi Özcan Lisesi’ndeki öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin çıkarmış olduğu takımla bir müsabaka oynayarak açılışını yapıyoruz” dedi.

Kazanan dostluk oldu

Bol gollü geçen mücadelede kazanan dostluk olurken Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, güzel oyununu golle süsledi. Maç sonunda okul yönetimi Başkan Subaşıoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.