Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakemler, Sezonu Kurban Keserek Açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Amasya Şubesi tarafından sezon açılışı düzenlendi. 12 Haziran Stadyumu’nda düzenlenen törende kurban da kesildi.Törene Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Emniyet Müdürü Mehmet...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakemler, Sezonu Kurban Keserek Açtı
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Amasya Şubesi tarafından sezon açılışı düzenlendi. 12 Haziran Stadyumu’nda düzenlenen törende kurban da kesildi.
Törene Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek, diğer yetkililer ve takımların temsilcileri katıldı.
Bu sezon 30 hakem ve 10 gözlemcinin görev yapacağını belirten şube başkanı Bilal Köseoğlu, “Gerek profesyonel, gerekse amatör müsabakalarda Türk futboluna hizmet etmenin gururu içerisinde 2015-2016 sezonunu bugün burada sizlerle açmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.
Futbolda hakemliğin önemine dikkat çeken Vali Çomaktekin, “Toplumsal barışın sağlanması için, futboldan arzu edilen güzel sonuçların alınması, futbolun kurallarını uygulayan, nihai kararı veren hakem kardeşlerimize ve gözlemcilerimize önemli işler düşüyor” diye konuştu.
Köseoğlu’nun forma hediye ettiği Çomaktekin, hakem ve gözlemcilerin hassasiyet ve duyarlılıkla görevlerini en iyi şekilde ifa edeceklerine inandığını söyledi.
İyi bir sezon geçirilmesi için dua edilip kurban kesilen törenin sonunda Vali Çomaktekin’in hakem düdüğünü çalmasıyla hakemler koşularına başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.