Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakan Mutlu: "Hakem adına kötü bir geceydi"

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Mutlu, "yediğimiz Goller Haricinde Pozisyon Vermedik Ama Ne Yazık Ki Sahada Kritik Kararlar Vardı. Hakem Adına Kötü Bir Geceydi" Dedi

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 23:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakan Mutlu: "Hakem adına kötü bir geceydi"
Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 3-0 yenilen Kayserispor’da Teknik Direktör Hakan Mutlu, “Yediğimiz goller haricinde pozisyon vermedik ama ne yazık ki sahada çok kritik kararlar vardı. Hakem adına kötü bir geceydi” dedi.
Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Mutlu, ”Maçı izleyenler Alanyaspor’un kolayca yendiğini sanabilir ama maçın başından sonuna kadar azimlerini sahaya koyan, pozisyona giren, mücadele eden, kazanmak isteyen, futbol adına güzellikleri yapan bir Kayserispor vardı. İlk yarıda verilmeyen bir penaltı pozisyonumuz var. Yüzde yüz penaltı pozisyonumuz vardı, verilmedi. İkinci yarıda Deniz’in penaltı ve kırmızı kartlık bir pozisyonu vardı o da verilmedi. Çok kötü bir yönetim gösterdi hakem maalesef. Biz 3-0 yenildiğimiz bu maçta oyuncularıma hiç bir şey diyemiyorum. Mücadele ve isteklerini gösterdiler, maçtan kopmadılar ve pozisyona girdiler. Yediğimiz goller haricinde pozisyon vermedik ama ne yazık ki sahada çok kritik kararlar vardı. Hakem adına kötü bir geceydi” açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.