Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakan Kutlu: "İyi bir başlangıç yapacağız"

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi.Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi.
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve oyuncularına güvendiğini ifade etti. Kutlu, “Önemli bir maçla lige giriş yapacağız. Öncelikle camiamıza ve Türk futboluna hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Zor bir maç olacak. Çünkü Akhisar lige çıktığından beri gerçekten çok güzel performans gösteren ve geçen yılı da çok iyi bir şekilde sonlandırmış bir takım ama biz de iyiyiz ve iyi transferler yaptık. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik” ifadelerini kullandı.
Lige iyi bir başlangıç yapacaklarını kaydeden Kutlu, “Kendi sahamızda, kendi seyircimizin önünde oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz ve taraftarımızı maça bekliyoruz. İnşallah iyi bir başlangıç yapacağız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.