Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakan Kutlu: "Bu Takım Süper Lig’deki Hayatını Devam Ettirecek"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirerek, Çaykur Rizespor deplasmanından puanla dönmek istiyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Bu takım Süper Lig’deki hayatını devam ettirecek"...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirerek, Çaykur Rizespor deplasmanından puanla dönmek istiyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Bu takım Süper Lig’deki hayatını devam ettirecek" dedi.
Kayserispor, Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde kulüp tesislerinde sürdürdüğü antrenmanla Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyor. Antrenmanda ısınma hareketleri yapan sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra düz koşu ve topla birlikte çalışarak hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakat olan Derley ve Samba Sow katılmazken, futbolcuların neşeli oldukları dikkat çekti.
Golsüz beraberlikle biten Eskişehirspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Son oynadığımız Eskişehirspor maçı kazanmak istediğimiz bir maçtı. Eskişehirspor takımı da ligde bulunduğu konum itibariyle can havlinde bir takımdı. Gerçekten onlar için de önemli bir maçtı. Kendi taraftarımız önünde kazanmak istiyorduk ama 1 puanla yetinmek zorunda kaldık” dedi.
"İNŞALLAH RİZE’DEN İSTEDİĞİMİZ PUANLARLA DÖNERİZ"
Milli maç arasını iyi değerlendirip Rize’den istedikleri puanlarla dönmeyi hedeflediklerini kaydeden Kutlu, “Rizespor maçına, zor bir maça gideceğiz. Kalan 8 maçın hepsi çok zor ve puan çıkartmamız gereken maçlar. Milli maç arasını iyi değerlendirip inşallah Rize’den istediğimiz puanlarla döneriz” şeklinde konuştu.
"BU TAKIM SÜPER LİG’DEKİ HAYATINI DEVAM ETTİRECEK"
Taraftarlarının desteğiyle Süper Lig’de kalacaklarını sözlerine ekleyen Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Taraftarımız son maçta bize gerçekten iyi destek oldu. Bu şekilde destek olsunlar, bu takım inşallah bu sene Süper Lig’deki hayatını devam ettirecek. Tabi onların desteğine de çok ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.