Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakan Kutlu: "Bu İşin İçinden Sıyrılmak İstiyoruz"

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu, final niteliğinde bir maça çıkacaklarını söyleyerek, "Akhisar Belediyespor maçını...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu, final niteliğinde bir maça çıkacaklarını söyleyerek, "Akhisar Belediyespor maçını kazanıp bu işin içinden sıyrılmak istiyoruz" dedi.
Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kısa alanda pas çalışması ile devam eden antrenmanda, futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.
"FİNAL NİTELİĞİNDE BİR MAÇ"
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Beşiktaş maçında istediklerimizi ortaya koyamadık. Beşiktaş bizden üstündü. Hem oyun olarak hem de skor olarak üstünlüklerini bize hissettirdiler. Bizim için önümüzde çok önemli bir maçımız var. Bizim için belki de sezonun finali anlamına geliyor. Son 6-7 hafta hep final niteliğinde maçlar oynayacağımızı söylemiştik. Beşiktaş maçından önceki maçlarda da hem oyun olarak hem de skor olarak iyi sonuçlar aldık. İyi oyun ortaya koyduk. Akhisar maçından 3 puanla dönüp bu işin içinden sıyrılmak istiyoruz. Oyuncularımda bunun bilincinde. İnşallah bu maçta hedefimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı.
YAVRU: "BU MAÇTAN GALİBİYET ALARAK SEZONU NOKTALAMAYI HEDEFLİYORUZ"
Kayserisporlu futbolcu Zeki Yavru ise, "Beşiktaş maçı sezon geneline baktığımızda bizim adımıza oynadığımız en kötü müsabaka. Atmosferin etkileyici olması, Beşiktaş’ın iyi oynaması bizi olumsuz etkileyen etkenlerden bir tanesiydi. Bizim adımıza kötü oldu. En azından puanla ayrılmayı düşünüyorduk ama olmadı. Artık önümüzde sezonun en önemli ve en kritik maçı var. İnşallah bu maçtan galip ayrılarak sezonu noktalamayı hedefliyoruz. Maçı kazandığımız takdirde küme hattından iyice uzaklaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.