Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakan Kutlu: "Bir Puan Aldığımız İçin Üzülmedik"

Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldıkları maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bir puana sevinmediklerini ancak üzülmediklerini de söyledi.Kutlu yaptığı açıklamada, “Oyunun geneline baktığımızda oyuncularımız...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 21:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 21:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldıkları maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bir puana sevinmediklerini ancak üzülmediklerini de söyledi.
Kutlu yaptığı açıklamada, “Oyunun geneline baktığımızda oyuncularımız iyi bir oyun ortala koydular. Oyuncularım belki de sezon başından bu yana en fazla gol pozisyona girdiği maçlardan birisi oldu. Taktiksel olarak bir deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadık. Üç puan almak istiyorduk. Kaçırdığımız pozisyonlar var. Bir puan bizi sevindirmedi ama eğilmeden bükülmeden galibiyeti kaçıran bir takım olarak buradan bir puan aldığımız için de üzülmedik. Oyuncularımız bu istek ve arzuyu gösterdikleri sürece sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Hakemler gerçekten inanılmaz iyi bir maç yönettiler” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.