Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakan Kutlu: “Ankara’ya kazanmak için gidiyoruz”

Kayserispor Teknik Direktör Hakan Kutlu, bu hafta oynayacakları Osmanlıspor maçı için, Ankara’ya kazanmak için gideceklerini söyledi.Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk ettiği Antalyaspor’a 1-0 mağlup olan Kayserispor, ligin 10. haftasında...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor Teknik Direktör Hakan Kutlu, bu hafta oynayacakları Osmanlıspor maçı için, Ankara’ya kazanmak için gideceklerini söyledi.
Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk ettiği Antalyaspor’a 1-0 mağlup olan Kayserispor, ligin 10. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Osmanlıspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışması yaptı. Daha sonra topla birlikte çalışan futbolcular, maçın hazırlıklarını sürdürdü. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Osmanlı maçından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Deplasmana kazanmak için gideceklerini kaydeden Kutlu, “Bizim adımıza çok önemli bir maç. Çünkü Antalyaspor karşısında içeride hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Osmanlıspor da güçlü bir takım. Ama biz de güçlüyüz. Geriye baktığımızda ortaya koyduğumuz iyi oyunlar var ama aldığımız mağlubiyetler var yaptığımız ufak hatalar sonucunda. Ama biz takımımıza, oyuncularımıza, kendimize güveniyoruz. Osmanlıspor maçında iyi bir oyunla 3 puanı alıp gelmek istiyoruz. Daha önce bunu yaptık. Beşiktaş maçında içeride mağlup olduktan sonra Antep karşısında deplasmanda hem iyi oyun hem galibiyetle dönmüştük. Yine aynısını yapabilecek güçteyiz. Kazanmak için gidiyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziraat Türkiye Kupası’ndaki kurayı da değerlendiren Kutlu, “Kupa ilerideki bir süreç. Ama bizim ilk söylediğimiz lig. Kupada da gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz” dedi.
Osmanlıspor-Kayserispor karşılaşması 6 Kasım Pazar günü saat 16.00’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.