Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güreşin kalbi Gürsu’da attı

Bursa’nın Gürsu ilçesinde yağlı güreş heyecanı yaşandı.Gürsu Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen "Karakucak Şampiyonası ve Yağlı Güreş Gösterileri" renkli görüntülere sahne oldu. Ümitler (U23) Karakucak...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güreşin kalbi Gürsu’da attı

Bursa’nın Gürsu ilçesinde yağlı güreş heyecanı yaşandı.

Gürsu Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen "Karakucak Şampiyonası ve Yağlı Güreş Gösterileri" renkli görüntülere sahne oldu. Ümitler (U23) Karakucak Türkiye Şampiyonası, Minikler ve Yıldızlar Karakucak Güreşleri ve Yağlı Güreş Gösterileri Gürsu Stadı’nda yapıldı. Güreşler kıran kırana geçti. U23 müsabakalarına 18-23 yaş arası sporcular katıldı. 17 yaşındaki sporcular ise doktor raporu ile şampiyonaya katılabildi. 8 sıklette düzenlenen şampiyonada derece elde eden sporculara para ödülü, ilk üçe giren kulüplere de kupa verildi.

Spora her türlü desteği verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizde spor yapma imkanlarını her geçen gün daha da arttırıyoruz. Güreş Şampiyonası’nın ilçemizde gerçekleştirilmesinin de mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bursa´nın güreş sporunda potansiyel bir şehir olduğunu ifade eden Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, pehlivanları başarılarından dolayı tebrik etti. Aydın, spora olan destekleri dolayısıyla Başkan Mustafa Işık’a ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.