Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güreş müsabakasında il birincisi oldular

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Ahlat Anadolu İmam Hatip Lisesi, 12 okulun katıldığı güreş turnuvasında il birincisi oldu.9-10 Ocak 2018 tarihinde Bitlis il merkezinde yapılan turnuvaya katılarak 5 birincilik, 2 ikincilik ve bir de üçüncülük...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güreş müsabakasında il birincisi oldular

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Ahlat Anadolu İmam Hatip Lisesi, 12 okulun katıldığı güreş turnuvasında il birincisi oldu.

9-10 Ocak 2018 tarihinde Bitlis il merkezinde yapılan turnuvaya katılarak 5 birincilik, 2 ikincilik ve bir de üçüncülük alarak takım halinde il birincisi olan Ahlat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, güzel bir başarıya imza attı. Derece alan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Özden, öğrencilerin derslerdeki başarıları gibi spor başarılarının da kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek, “Öğrencilerimiz il genelinde yapılan güreş müsabakasında 5 birincilik, 2 ikincilik ve bir de üçüncülük derecelerini alarak takım halinde il birincisi oldular. Öncelikle bu başarılarından dolayı kendilerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Umut ediyorum ki başarıları devam edecektir. Biz de her konuda öğrencilerimize elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.