Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güney derbisi öncesi Adana Demirsporlu futbolculara ‘kebap’ motivasyonu

Adana’yı hafta sonu kentin iki takımı arasında oynanacak derbi maçı heyecanı sardı. PTT 1. Lig’in 23. hafta maçında Adana Demirspor ve Adanaspor, pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacak. Zorlu mücadele öncesi Adana Demirspor...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güney derbisi öncesi Adana Demirsporlu futbolculara ‘kebap’ motivasyonu
Adana’yı hafta sonu kentin iki takımı arasında oynanacak derbi maçı heyecanı sardı.

PTT 1. Lig’in 23. hafta maçında Adana Demirspor ve Adanaspor, pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacak. Zorlu mücadele öncesi Adana Demirspor Kulübü ‘kebap ziyafetinde’ bir araya gelerek, moral depoladı.

Başkan Vekili Ümit Onatça, 2. Başkan İmam Gazali Hıradağı, As Başkan Muzaffer Emin Yumuşak, Altyapı ve Amatör Kulüpler Sorumluları Naci Heybeli ve Kazım Bozan, Profesyonel Spor Dallarından Sorumlu Yönetici Ertuğrul Doğaner, Futbol Genel Direktörü Samet Aybaba, Teknik Direktör Ünal Karaman ve yönetim kurulu üyeleriyle ile mavi-lacivertli futbolcuların katıldığı programda birliktelik mesajı verildi.

Kulüp Sözcüsü Tamer Gülcan, geçen hafta Kayserispor beraberliği sonrası bu hafta Adana derbisine çıktıklarını hatırlattı. Kazanmak için maça çıkacaklarını ifade eden Gülcan, "Şu anda takımımız bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandı. Sakat oyuncuların da takıma katılımıyla çok daha yüksek bir motivasyonla müsabakaya çıkacağız. İnşallah Adanaspor maçını da alarak şampiyonluk yolunda bir adım daha atmış olacağız." dedi.

Adanaspor’un şehrin kardeş takımı olduğunu hatırlatan Gülcan, "İki ekibin maçları her zaman güneyin önemli bir derbisi olmuştur. Bütün futbolseverleri tribünlere davet ediyoruz. İyi bir müsabaka olacaktır. Galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Adana Demirspor bu güce sahip." diye konuştu.

Gülcan, takım, yönetici ve basın mensuplarının kaynaşması amacıyla bu organizasyonu düzenlediklerini de sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.