Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneş: "Eksiklerimizi Gördük"

Beşiktaş’ın Sturm Graz’a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, "Eksiklerimizi gördük" dedi.Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, oynadığı ilk hazırlık...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2015 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2015 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ın Sturm Graz’a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, "Eksiklerimizi gördük" dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, oynadığı ilk hazırlık maçında Sturm Graz takımına 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bizim ilk hazırlık maçımız, rakibin son hazırlık maçıydı. Bizim için ölçü olmayacak bir maçtı. Hücumda ve savunmada istediklerimizi yapamadık. Oyuncularımın maç içinde dikkatleri dağınıktı. Herkese şans vermem nedeniyle iyi oynamadık. Eksiklerimizi gördük. Günde iki idman yapıyoruz. Şartlar ne olursa olsun top kayıpları fazla oldu. Yorgunluğun da etkisi olabilir. Bütün bunları aşacak bir oyun yapısı oluşturacağız. Hataları görerek daha iyi olacağız. Olumsuzlukları düzeltmemiz lazım. Eldeki oyuncuları değerlendiriyoruz. Gelecek olanları da göreceğiz. Var olan değerlerimizi artırmaya çalışacağız. Kimin geldiğinden çok ne yapacağımıza odaklanacağız. Oyuncuların becerilerinin yüksek olması takım oyununa katkı yapar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.