Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gümüşhanespor’da hakem tepkisi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor’da kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar, 2-2 beraber kaldıkları Sarıyer maçının ardından müsabakanın hakemlerine ateş püskürdü.“Eğer böyle hakemler...

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor’da kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar, 2-2 beraber kaldıkları Sarıyer maçının ardından müsabakanın hakemlerine ateş püskürdü.

“Eğer böyle hakemler bize gelecekse ben İzmir bölgesinden hakem istemiyorum”
Müsabakanın ardından gazetecilerin maçla ilgili sorularını cevaplandıran Büyükbayraktar, “Biz Niğde’de yine bir İzmir bölgesi hakemiyle oynayıp ilk mağlubiyetimizi orada aldık. Oradaki hakemle ilgili bir şey söylemek istemiyorum ama tesadüf de değil. İzmir bölgesi hakemleri ama bugün burada hepimizin izlediği bir maç var. Bu bir olur atlar, iki olur neyse, eyvallah ama bu 3-4 olmaz ki. Onun ötesinde oyunu soğutmadaki rakibin yaptıklarının hepsine göz yumdu. Kaleci yattı kalkmadı, futbolcu yapıyor ha keza uyarmıyor. Hiçbir şeyde bulunmuyor. Eğer böyle hakemler bize gelecekse ben İzmir bölgesinden hakem istemiyorum” dedi.

“Bizim yürüyüşümüzü engellemek istiyorlar”
Konuyu federasyona da ileteceğini kaydeden Büyükbayraktar, bunların tesadüf olmadığını belirterek, “Bizim yürüyüşümüzü engellemek istiyorlar. Düşünmek istemiyorum ama mecbur kalıyorum. Neticede bu işin birinci derecede sorumluluğunu taşıyorum. Bu saatten sonra ben İzmir bölgesinden hakem istemiyorum. Bunu çok net söylüyorum. Gerekli yerler bu mesajı alsınlar” diye konuştu.

“Bizim bir tek hedefimiz var: Fair play anlayışı içerisinde bu işi götürmek”
Gümüşhanespor’un fair-play anlayışı içerisinde futbol oynamaya çalıştığını, Türkiye’nin gönlünü fethetmiş bir Anadolu kulübü olduğunu özellikle vurgulayan Büyükbayraktar, “İmkanlarımız belli. O imkanlar çerçevesinde en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Fair play anlayışı içerisinde. Bu hareketler seyircimizi de rahatsız ve tahrik ediyor. Bizim bir tek hedefimiz var. Fair play anlayışı içerisinde bu işi götürmek, Türk futboluna katkı sağlamak. İzmir bölgesinden bir daha hakem istemiyorum maçlara” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.