Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gümrükçüoğlu: Kadir Özcan Türk futbolu ve Trabzonspor için büyük değerdi

Trabzonspor’un efsane futbolcularından ve PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon’un teknik direktörü Kadir Özcan’ın ani vefatı Trabzon ve spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor’un efsane futbolcularından ve PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon’un teknik direktörü Kadir Özcan’ın ani vefatı Trabzon ve spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yayımladığı başsağlığı mesajında Kadir Özcan’ın Türk futbolu ve Trabzonspor için büyük değer olduğunu ifade etti. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Özcan’ın vefatı nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını belirten Gümrükçüoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Trabzonspor’un şampiyonluklarında büyük emeği olan Kadir Özcan Hocamızın yaşamını yitirmesi ile büyük üzüntü yaşadık. Türk futboluna ve Trabzonspor’a hem futbolcu hem de teknik adam olarak hizmet eden Kadir Özcan hocamız hayatı boyunca elde ettiği başarılarla birlikte futbol tarihimize adını altın harflerle yazdırmıştır.

Hocamız hem kişiliği, hem de futbol kimliğiyle birlikte hiç unutulmayacak bir değerdir. 61 yaşında bir kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kadir Özcan hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine, Trabzon ile Trabzonspor camiasına ve Türk futbol ailesine başsağlığı diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.