Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülüç Belediyespor sezonu dualarla açtı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyespor 2017-2018 futbol sezonunu dualarla açtı.Bu sezon 1. Amatör küme Ereğli grubunda mücadele edecek olan Gülüç Belediyespor kendi tesislerinde sezon açılışı için bir araya geldi. Yeni...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 20:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gülüç Belediyespor sezonu dualarla açtı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyespor 2017-2018 futbol sezonunu dualarla açtı.

Bu sezon 1. Amatör küme Ereğli grubunda mücadele edecek olan Gülüç Belediyespor kendi tesislerinde sezon açılışı için bir araya geldi. Yeni sezonu Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kurban keserek ve dua ederek açtı.

Yeni sezonda centilmence bir futbol sergileyeceklerini ifade eden Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını söyledi. Demirtaş konuşmasında, “Yeni sezon 1. Amatör küme Ereğli grubunda mücadele edecek olan Gülüç Belediyespor’umuza hayırlı uğurlu olsun. Yeni sezonu kazasız belasız kapatmak nasip etsin. Biz her zaman futbolcularımızın ahlaklı ve aynı zamanda centilmen bir spor sergilemelerini istiyoruz. Gençlerimiz geçen sezon birinci oldular, hiçbir zaman çirkin davranışlarda bulunmazlar. Gayet ciddi ve düzgün davranış içerisindeler. Bizlerde gençlerimize elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Tabi Gülüç Belediyespor bugüne kadar tüm spor dallarında, tekvando, boks gençlik takımı şampiyon oldu. Ben canı gönülden çocuklarımız için elimden geleni yapıyorum. Antrenmanlara düzenli katılıyorlar. Çocuklarımız istekliler. Bizlerde bu çocuklarımıza bir şekilde yardımcı oluyoruz. Ben kendilerinden bu sezon güzel, centilmence ve taraftarlarla beraber iyi bir müsabaka çıkartmalarını istiyorum. Şimdiden bu sezonu Gülüç Belediyespor’a, futbolcularımıza, teknik direktörümüze ve yardımcı elemanlara kazasız belasız bir bitirmek nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kurban kesiminin ardından yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla toplu fotoğraf çekildi. Gülüç Belediyesporlu futbolcuların bu sezon giyeceği formada Türk Metal Sendikasının ismi yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.